petrenou Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 (editat) Cum se leaga acest casetofon?Dupa schita lui am : RED cu semnul de cheita care nu stiu ce inseamna si nu stiu la ce se leaga BROWN care se leaga la masa BLUE care se leaga la intrerupator +12v GREY care se leaga la ceva bec dar nu stiu ce inseamna.Trebuie conectat la 12v? YELLOW/RED care se conecteaza la baterie Editat Aprilie 2, 2017 de petrenou Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 https://www.google.ro/search?q=vdo+cr169+pin+out&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwje_K7e5YXTAhVGDywKHaJPAQsQ_AUIBigB&biw=1024&bih=672#imgrc=GHugf01sr-lbgM: Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 (editat) Vedeti daca va ajuta . https://www.google.ro/search?q=vdo+cr169+pin+out&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwje_K7e5YXTAhVGDywKHaJPAQsQ_AUIBigB&biw=1024&bih=672#imgrc=GHugf01sr-lbgM: Ups ! Se pare ca am postat amandoi cam de odata . Acum se pare ca nu va suparati pe mine,dar asta este,se mai intampla si dastea... Editat Aprilie 2, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Cum se leaga acest casetofon?Dupa schita lui am : RED cu semnul de cheita care nu stiu ce inseamna si nu stiu la ce se leaga BROWN care se leaga la masa BLUE care se leaga la intrerupator +12v GREY care se leaga la ceva bec dar nu stiu ce inseamna.Trebuie conectat la 12v? YELLOW/RED care se conecteaza la baterie blue se leaga la antena.red cu cheita se leaga la intrerupator Link spre comentariu
petrenou Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 (editat) Am legat firul rosu si firul galben cu rosu la 12v si a iesit fum din el. Firul gri se leaga tot la 12v. Editat Aprilie 2, 2017 de petrenou Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Pune o poza cu mufa din spate a aparatului. Link spre comentariu
Marian Roman Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Am legat firul rosu si firul galben cu rosu la 12v si a iesit fum din el. Firul gri se leaga tot la 12v. daca ati legat si firul gri la 12v normal ca a iesit fum Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Daca mufa si culorile firelor sunt cele din #3 a prajit finalul audio... Link spre comentariu
petrenou Postat Aprilie 14, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Final audio prajit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum