catalin004 Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Osciloscopul l-am pus pe B+, tensiunea variaza in momentul in care imaginea este intunecata, adica la aparitia unei "nopti"sa zicem la tv...atunci incep si oscilatiile, insa la imagine alba, luminoasa merge perfect cu geometrie perfecta....sunetul este corect, sursa nu oscileaza pe bec..., sta BATZ 150V...variatia ar fi de 3-4V Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Am avut un defect asemanator din cauza cond-ului de pe 300V. L-ai verificat? Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Da...pare bun...insa nu cred ca ar fi din el....il schimb si revin la fel...am dublat si c-ulde pe b+....la fel Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Nu cred ca este defect geometric....cred ca mai degraba ceva legat de imagine pe final TK Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 La urma urmei și traful linii ar putea fi. Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 4, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Da...cam la el ma inclin....recuperatele ok, fara riplu sau altceva , brum...o sa revin cu o serie, sau daca stiti ce trafo are acest sasiu ar fi bine....ajung la 16 acasa.... Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 20, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Salut....am schimbat trafo linii si cam aceleasi probleme....am pus osciloscopul in paralel si cu un voltmetru, pe B+, insa voltmetrul analogic...la aparitia imaginii mai intunecate, deci si a fuctuatiei, tensiunea scade de la 150V la 145-146, deci cred ca in sursa ar cam fi problema, condensatorii i-am schimbat, integratul driver, insa altceva nu mai stiu...restul par bune,ma refer la diode, rezistente....cred ca este ceva ce urmareste consumul de curent, ca de tensiune din ce vad nu are....deci pe Isens ar fi problema.... Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Schimbati diodele pe iesire. Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Eu am avut defect dinasta cu fluctuatie de imagine la alb negru si schimbam tv18,iar la color am avut unul si era ecranul rau. Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 20, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Iesirea chopper? sau trafo? Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Diodele nu face de astea,dioda ori e buna ori e rea,cale de mijloc nu-i. Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Cele pe iesire chopper,am patit la mavo dadea ok si in tensiune faceau figuri. Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 (editat) Cele pe iesire chopper,am patit la mavo dadea ok si in tensiune faceau figuri. Ce fel de meseriasi esti daca lucrezi cu mavo?Nu te supara ca n-am ziso cu pacat. Editat Aprilie 20, 2017 de UN CETATEAN Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 20, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2017 MAVO este mai bun decat ciaina Fluke...insa nu este de acolo..am schimbat pe cele importante, la fel...cred ca o sa-l las asa....Un meserias lucreaza cu inteligenta, cu cu aparate de masura... PS : eu am unul in vitrina de colectie....primele depanari pe el le-am facut...apoi am luat digitall-china Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 MAVO este mai bun decat ciaina Fluke...insa nu este de acolo..am schimbat pe cele importante, la fel...cred ca o sa-l las asa....Un meserias lucreaza cu inteligenta, cu cu aparate de masura... PS : eu am unul in vitrina de colectie....primele depanari pe el le-am facut...apoi am luat digitall-china Salut Catalin ! Intreaba-l pe @UN CETATEAN cum "citeste" un analogic functie de domeniul de masura ales din comutator si indicatiile de pe scala aparatului.Si sa nu se supere , ca n-am zis-o cu pacat.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum