catalin004 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Salutare...in primul rand am nevoie de o schema sau cel putin de valoarea tensiunii B+, am 146V, dar poate nu este ok...imaginea imi fluctueaza, o sa revin sii cu un video, parca ar autooscila BO, se strange din margini laterale 2cm, stanga si dreapta si ii scade din luminozitate, pe osciloscop nu am probleme in baza BU, dar cred ca in colector s-ar putea sa fie ceva devalorizat...pe verticala nu se modifica nimic....sunetul deflexiei nu se modifica , adica ar avea un mers normal...TK-180V, celelalte tensiuni sursa ar fi bune...initial am gasit condensatorul mic de pe alimentarea 4605 cuu esr mare, si cei de pe b+...multumesc Link spre comentariu
tehtronics Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Cata, este sasiu E9 (sigur ai schema) Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 http://burogu.makotoworkshop.org/public/electronique/Chassis_TV_Standard_E9.pdf Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Multumesc pentru schema...o aveam , insa am dat greu de ea prin HDD....multumesc inca o data stimati colegi Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Nu ii dau de cap....m-am gandit ca este tubul, insa i-am anulat protectia prin 3 reistente la B-tk-180 la fiecare catod si nu vrea....am pus un video...poate a mai intalnit cineva....tensiuni sursa bune, am strapat si filament ....la fel, conzii pe BV ok, tensiuni stabilizatoare ok.....nu este defect de fisura sau altceva...ma indrept catre blender.... View My Video http://tinypic.com/r/2yvlzwn/9 Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 (editat) Sanatate permanenta ! Am inteles din #1 cam ce se intampla dar nu "vad " video.Verifica C-ul de cuplaj cu deflexia H , filtrajul U focalizare.B+ e stabila cand se strange ?Scuze , spui ca pe V e OK => recuperatele sunt bune... Editat Aprilie 2, 2017 de surubarila Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Sanatate.....video este in topicul de mai sus...B+ este foarte stabila, daca nu ar fi as avea probleme si cu acordul canalelor...nu am probleme de sunet, C-ul cu deflexia H inca nu l-am verificat, la fel nici strapungerea micai de izolatie sau departarea final linii de radiator.....imaginea flutueaza doar la o intensitate mai scazuta...revin cu verificarea C-ului de pe focalizare (ug2) - e cam stabila si pe osciloscop dar tot o sa-l schimb....recuperatele bunicele, V-ul dupa cum se vede in video... Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 (editat) Schema sasiului E9 pe care o am eu are circuit E/W. Daca e asa , totul OK pe-acolo ? Acum am vazut video , focalizarea "sta" atunci cand se manifesta defectul. Editat Aprilie 2, 2017 de surubarila Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 din cate se pare E-V este ok....nu sunt probleme acolo..... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Eu nu pot sa vizionez clipul video si nu stiu despre ce este vorba Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 O sa il incarc pe alt site de gazduire...PS:Welcome Back!!! Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Am gazduit aici filmarea... http://www.fileshare.ro/e3172540296 Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Si pe osciloscop nu se vede nimic?Poate fi din EW defect daca are asa ceva. Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Da, are EW, insa nu-mi pare nimic suspect....mai caut prin el.... Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Pune osciloscopul pe U1 si pe pinii trafului eventual pe recuperate sa vezi si pe EW.Nu cred sa nu se vada ceva acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum