Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Samsung LE37A616A3F imagine spalacita

yokoono

Postări Recomandate

Corect Dani, dar intre ochii mei si acea lupa mai este o alta lupa: ochelarii mei. Credeti ca nu am incercat toate posibilitatile ?.

Vedem maine pe lumina ce si cum.

Link spre comentariu

Merci Dani, tinem legatura. Sa vad ce integrat este acolo. Daca nu ma ajuta lupa voi cere ajutorul.

Merci Costica. Am incercat cu o lupa imensa (de vreo 20 cm.) si este mai rau. Pentru vizibilitate trebuia sa reglez 2 distante:intre lupa si placa de reparat si intre ochi si lupa. Ca sa vad ceva trebuia sa stau cu ochii la 50 cm. de lupa. Nu a mers. In plus mai am si ochelari cu -3 dioptrie. Daca ma chinui s-ar putea sa reusesc. Eminescu a zis: pe langa plopii fara sot adesea am trecut.....Evreul a zis: pe langa plopii fara sot adesea eu treceam, puteam sa trec si printre ei dar ce ghiseft aveam ?.

L.E. Lupa de ceasornicar se tine lipita de ochi. Nu ma lasa ochelarii sa fac asta. Daca-i pun in fata lupei nu am rezolvat nimic.

Am inteles ca santeti mult mai in varsta decat mine si pentru treaba asta am respect, daca erati mai aproape de Buzau, nu va costa nimic nici integratul si nici manopera.......

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Am inteles ca santeti mult mai in varsta decat mine si pentru treaba asta am respect, daca erati mai aproape de Buzau, nu va costa nimic nici integratul si nici manopera.......

daca aveam integratul il serveam si eu dar nu am, il pot ajuta cu deszlipirea si lipirea lui daca il poti ajuta cu integratul eu il ajut cu schimbatul ,bineinteles tot gratis

Corect Dani, dar intre ochii mei si acea lupa mai este o alta lupa: ochelarii mei. Credeti ca nu am incercat toate posibilitatile ?.

Vedem maine pe lumina ce si cum.

eu vad ca la 50 de ani inca nu port ochelari dar la lipituri smd imi fug ochii de asta folosesc acei ochelari

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

daca aveam integratul il serveam si eu dar nu am, il pot ajuta cu deszlipirea si lipirea lui daca il poti ajuta cu integratul eu il ajut cu schimbatul ,bineinteles tot gratis

eu vad ca la 50 de ani inca nu port ochelari dar la lipituri smd imi fug ochii de asta folosesc acei ochelari

oricand doriti si aveti nevoie de ajutor unde nu va descurcati ma puteti contacta ,va las numarul meu in pm

Link spre comentariu

Unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea creşte ! :88 Ma bucur enorm de mult cand ne putem ajuta,unul pe celalalt. :reytre

O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Dl. yokoono o lupa cu led face minuni sa stiti, e foarte buna.

la el e diferit Cata are dioptrie destul de mare si prin lupa ii dubleaza imaginea

Link spre comentariu

la el e diferit Cata are dioptrie destul de mare si prin lupa ii dubleaza imaginea

Daaa,stiu cum e cand incepe sa dispara vederea. Ma uit si eu la tatal meu...care el are si ochelarii la ochii si foloseste si lupa ca sa citeasca pe unele piese care scrie mai marunt.

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea creşte ! :88 Ma bucur enorm de mult cand ne putem ajuta,unul pe celalalt. :reytre

O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta !!!

Asa e frumos d-le Florin sa ne ajutam suntem o comunitate cu oameni f cumsecade mai sant si cativa pe aici care mai intrec masura le dai un sfat util .si la urma te mai si jignesc ,cum am patit eu azi

Link spre comentariu

Multumesc tuturor pentru sustinere. L-am "ginit". Este AS15-F. Am gasit si de unde sa-l cumpar. Dar maine dupa 10 cand se deschide. Ne "auzim" atunci.

P.S. Nu se incinge in timpul functionarii, chiar si atunci cand imaginea este proasta.

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Exista si ceva camera video speciala sau microscop digital care pot mari de cateva sute de ori iar atunci vezi totul pe un monitor deci nu mai trebuie sa te chiorasti atata la componente dar evident ca respectivele scule costa mai mult decat banala lupa.Si da,este foarte bine sa ne ajutam intre noi mai ales ca pe acest forum exista destul de multe conflicte care nu mai inceteaza din pacate.Duminica placuta tuturor!

Link spre comentariu

Am procurat integratul (AS15-F). Voi lua legatura cu Dani502017. Ramane, daca nu este plecat din Bucuresti, sa-mi spuna cand pot suna sa stabilim ce si cum (nu am numarul de telefon). Multumesc pe aceasta cale si celorlalti useri care mi-au sarit in ajutor.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Am procurat integratul (AS15-F). Voi lua legatura cu Dani502017. Ramane, daca nu este plecat din Bucuresti, sa-mi spuna cand pot suna sa stabilim ce si cum. Multumesc pe aceasta cale si celorlalti useri care mi-au sarit in ajutor.

Va astept cu un telefon,maine sunt liber toata ziua ,cand doriti dvs va astept

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări