Vizitator Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 La acest sasiu am gasit BU808 defect, am inlocuit si c-ul de 10 micro cu 22 micro, toate bune si frumoase, dupa ce l-am montat am obs ca pe unele programe se stramba(se rupe) subtitrarea, am inlocuit majoritatea c-urilor principale, dar degeaba, defectul persista, nu am traf de linii sa-l inlocuiesc....poate fi si din altceva?, doar subtitrarea o stramba si mai are un tiuit pe o frecventa inalta, care banuiesc ca este din trafo linii.... Link spre comentariu
elmar Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Încercaţi o reglare fină a bobinei CAF... Link spre comentariu
adydep Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Țiuiala e din bobina de liniaritate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 (editat) Încercaţi o reglare fină a bobinei CAF... Un raspuns prompt si corect, de aceea e bine sa ai colegi de forum...am reparat si eu cu zecile 11AK30, dar nu am mai pus mana pe un "BORCAN" de ani de zile, acum am subtitrare si imagine perfecta, zici ca e nou tv-ul....toata stima si admiratia..... Țiuiala e din bobina de liniaritate. Cred ca daca ii pun capacul nu se mai aude tiuitul....totusi ce se poate face la acea bobina, trebuie inlocuita, merge de la alt sasiu? Editat Martie 31, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Daca strâmbă subtitrarea și filtrajul pe 14V e ok BUul este știft. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 acel tiuit se numeste coil noise eu am pus pe o bobina ca asta aveam la indemana niste poxipol 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Daca strâmbă subtitrarea și filtrajul pe 14V e ok BUul este știft. E corect, dar astea le-am verificat de prima data, toata treaba a fost din bobina de caf, doar putin am sucit de ea si sa indreptat subtitrarea, nu cred ca am intilnit la 11AK30, dar ar fi trebuit sa-mi dau seama de la tv-urile mai vechi cu TDA8362(ca subtitrarea rupta, e de fapt o desincronizare orizontala a imagini), la care intrerupeam un terminal la c-ul din bobina de caf si lipeam pe partea placata unul ceramic de 47-68 pF Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 (editat) acel tiuit se numeste coil noise eu am pus pe o bobina ca asta aveam la indemana niste poxipol I-am pus capacul si nu se mai aude nimic, oricum proprietarul e cam surd da sonorul la maxim... ,e vecinu' de peste gard, altfel nu ma incumetam s-ai repar "borcanu". Multumesc colegilor pentru raspunsurii si in mod special domn-ului elmar :aplauze Editat Martie 31, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum