gigawat Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Salut,aveti idee ce poate fi gresit in aceasta schema de mie nu-mi merge? Am probat 2 C.I-uri si la fel,nu scoate nici cel mai mic sunet pe iesire. Am folosit aceleasi componente ca si in video insa nu vrea nimic.Mai am 2 C.I-uri sa fie rele de noi oare? https://www.youtube.com/watch?v=u_37XEI7wJE Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Salut! De ce nu faci schema din foaia de catalog? Rezistenta ai legat-o la + ? 1 Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 (editat) Unde ai legat rezistența de 10K din pin 7? Editat Martie 30, 2017 de Real Minitehnicus 1 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 este atat de simplu acest integrat de nu trebueste mare experienta ca sa poti sa-l poti pune in aplicatie. Link spre comentariu
gigawat Postat Martie 31, 2017 Autor Partajează Postat Martie 31, 2017 Salut! De ce nu faci schema din foaia de catalog? Rezistenta ai legat-o la + ? Prima data am vrut sa fac una cat mai simpla deoarece sunt incepator,nu-mi vine sa cred ca n-am fost in stare sa vad unde duce acea rezistenta. Unde ai legat rezistența de 10K din pin 7? Da chiar asta era. Acum daca tot sunt tigan sa fiu pana la capat,mai am 2 tipuri de C.I-uri -tda7264 -tda7379 Gasim vreo schema simpla pentru incepatori?doar sa le vad ca se aud apoi daca reusesc trec la una mai avansata deoarece nu vreau sa lucrez ore intregi si la sfarsit sa vad ca nu merge. Multumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Foile de catalog . Cauta cu Googu integratele si o sa gesesti si pdf-urile cu aplicatiile recomandate de producator . Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Cum zice si colegul razvan, cauti schemele in foile de catalog, sunt simple si le gasesti 100% functionale. Link spre comentariu
gigawat Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Am facut schemele din datasheet si la tda7264 nu merge.Se incalzeste primul condensator de la intrare tensiune.Nu bazaie nu zice nimic.Unde am gresit oare? Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Nu ai pus invers condul? Link spre comentariu
gigawat Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Nu ai pus invers condul? Chiar deloc,am schimbat si condul crezand ca-i defect insa face la fel. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Dca ai facut corect schema din Fig. 3 din foaia de catalog , ramane sa verifici redresorul : posibil diode defecte . Link spre comentariu
gigawat Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Dca ai facut corect schema din Fig. 3 din foaia de catalog , ramane sa verifici redresorul : posibil diode defecte . Cer scuze am incurcat eu C.I-urile este vorba de tda7379 si am facut schema double bridge. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 (editat) Nu are motiv. Condensator defect ????!! Editat Aprilie 2, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
gigawat Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Nu are motiv. Condensator defect ????!! Am precizat mai sus ca am schimbat 2 si ambii sunt noi. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 La ce tensiune alimentati? Masurata in curent continuu la bornele condensatorului. Ce tensiune nominala are condensatorul care se incalzeste? De unde l-ati cumparat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum