Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Hyundai

robert1000

Postări Recomandate

Am inteles ca este vorba de sasiul PH03 si stiu ca acesta are un modul pentru E-W.Poate este umblat la semireglabili sau este defect.Afost schimbat cumva finalul de linii?Sa nu fie unul de calitate proasta si defazarea poate sa fie de la tranzistor.

Editat de cristronic
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robert1000

32

• Florinel TV

7

• surubarila

6

• Radiotelegrafist

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Varianta mea de sasiu e un pic diferita. Din pin 34 jungla vin r485 r486 apoi r482 si se ajunge in pin 4 trafo linii unde e tensiunea negativa -13v.

Am atasat o poza cu manifestarea tv-ului.

post-199929-0-58487900-1490997460_thumb.jpg

Editat de robert1000
Link spre comentariu

Domnule robert1000 urmeaza pasi sugerati de colegi adica sa urmezi toti pasi de la pinul 34 procesor pina la traf si daca toate piesele sunt ok pe acest traseu atunci schimbati dumpul (chiar si cipul de memorie)(posibil sa fie defect fizic) la un asa defect nu cred sa fie defect de traf sau de jungla (astfel de defect nu am intilnit inca) adica de traf sa fie imaginea deplasata sau de jungla , si daca nu va dscurcati intru-n astfel de defect va pot ajuta eu , doar daca timiteti sasiul la mine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări