Haralambie Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 (editat) Nu m-as agita asa tare dupa iesirile simetrice daca nu e un mediu ostil. Defapt, ambele dispozitive legate au intrari si iesiri simetrice? Sau se face trecerea la RCA? Editat Noiembrie 26, 2017 de Predator Link spre comentariu
Sica Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Simetric deorece am lungime mare de la PC-ul in cauza la rack-ul de puteri si este in aer liber cu ceata foarte densa dupa cum se anunta (miercuri am nevoie) Au si RCA-uri insa mi-e teama de eventuale interferente datorate lungimii cablurilor. Amenajarea scenei este a lor si nu-mi permite o alta amplasare. In fine pana la urma o sa fie Windows si gata daca si cu Motu face figuri Este un eveniment unde vine Prefericitul si ma gandesc poate i-mi pune o pila la seful lui ) Link spre comentariu
gsabac Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Eu cred ca nu este adaptata impedanta de iesire a DAC-ului cu cea de intrare a amplificatorului, cerinta necesara pentru cabluri lungi. Sunt DAC-uri cu impedanta de iesire de la 50 de ohmi la 1K, poate si mai mult, iar amplificatorul probabil are 10K sau mai mult. Eu cred ca o rezolvare posibila ar fi conectarea intre intrarile amplificatorului si masa de rezistente cu valoare egala cu impedanta de iesire a DAC-ului. Desigur pentru functionarea corecta si amplificatorul trebuie sa aiba intrari simetrice de DAC, adica 2 perechi IN(+) si In(-) @gsabac Link spre comentariu
Sica Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Proba este facuta la un metru de sistem. Amplificatoarele sunt aproape de PC-ul in cauza Balansat de la un capat la altul Neutrik cabluri Cordial etc Ma las pagubas pierd timp inutil, o sa folosesc sunetul integrat si un Allen & Heath dupa care merg cu cablurile respective Stima PS: al naibi nu mai tiuie acum......dar nu ma risc Link spre comentariu
Cilibiu Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Cu toate ca topicul este recomand urmatorul lucru. Am patit si eu asta cand conectam USB de pe FRONT ale unitati PC, cand am mutat USB de pe placa de baza din spatele unitati PC a disparut acel tiuit. Poate ajuta si pe alti care mai au probleme de genu. Link spre comentariu
Cortex Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Acum 1 oră, Cilibiu a spus: Cu toate ca topicul este recomand urmatorul lucru. Am patit si eu asta cand conectam USB de pe FRONT ale unitati PC, cand am mutat USB de pe placa de baza din spatele unitati PC a disparut acel tiuit. Poate ajuta si pe alti care mai au probleme de genu. Ce chestie ..si la mine la fel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum