Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32F5000AW fara imagine

attilaa0

Postări Recomandate

Acum 3 ore, vpreda2003 a spus:

In toate filmuletele este vorba de dungi verticale sau orizontale. La mine e vorba despre o banda, cam o treime din ecran, pe care nu se afiseaza culoarea albastra. Vedeti ca spre mijloc practic se estompeaza. Sincer, n-as face nicio modificare asupra ecranului pana nu ma asigur  ca am un t-con 100% functional.

SzGRg8x.jpg

atunci nu ne mai bate la cap,lasa.l mort ,uita-te la jumatate de youtube si gata,sau esti genul care trebuie sa.i demonstrezi reparandu-i tv.ul ,dupa care te alegi cu un multumesc?  ai si tu putina dreptate,ca unii au chef de mistouri,dar prea ne contrazici pe cei ce am facut reparatia asta

succes

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 19 ore, vpreda2003 a spus:

In toate filmuletele este vorba de dungi verticale sau orizontale. La mine e vorba despre o banda, cam o treime din ecran, pe care nu se afiseaza culoarea albastra. Vedeti ca spre mijloc practic se estompeaza. Sincer, n-as face nicio modificare asupra ecranului pana nu ma asigur  ca am un t-con 100% functional.

SzGRg8x.jpg

Daca sticla de la display are sarita o parte din sticla cum sa fie T-Con-ul defect :96 asta da reparatie, schimba tot main , sursa, T-Con si ate covingi la urma care este defect :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări