Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32F5000AW fara imagine

attilaa0

Postări Recomandate

Acum 5 minute, Florinel TV a spus:

Urechile sunt acele incercuite de mine cu rosu pe ambele parti

FNq6udA.jpg

Deci ca sa fie treaba sigura ,se rup urechile pe ambele parti ,asta in cazul in care nu se stie pe ce parte e problema 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, TRIFAN a spus:

Deci ca sa fie treaba sigura ,se rup urechile pe ambele parti ,asta in cazul in care nu se stie pe ce parte e problema 

nu glumiti ,ca unii o iau in serios si ne trezim ca in loc sa.i ajutam le facem rate pentru a despagubi clientii

daca dv credeti ca e o gluma,nu o aplicati,nici mie nu mi.a venit a crede ,pana la prima bucata,acum in decursul a cca 6 luni am rezolvat vre-o 4 bucati,auo,sharp,si inca unul chinezesc i.mi scapa denumirea

Link spre comentariu
Acum 6 minute, TRIFAN a spus:

Exact :rade:

Link spre comentariu
1 oră în urmă, vpreda2003 a spus:

Va arde de glume pe seceta asta.

Nici eu nu am glumit

1 oră în urmă, Florinel TV a spus:

Exact :rade:

Decat aici un pic, colegul iuliantv are dreptate

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Florinel TV a spus:

Nici eu nu am glumit

Decat aici un pic, colegul iuliantv are dreptate

Inseamna ca eu ,daca Florin nu,Iulian nu.

Link spre comentariu

Explicaţia cu tăierea acelor COF-uri laterale (Chips- on- Film) ţine de prezenţa unor anumite trasee de redundanţă ale comenzilor panelului , care în cazul unor întreruperi sau contacte imperfecte ale foliilor dinspre T-Con, preiau anumite trasee de semnal.Asta la modul foarte simplu explicat....fiindcă uneori (cazuri speciale) ele mai mult încurcă şi eliminarea lor restabileşte calitatea imaginii.

Uneori trebuie blocate unele semnale şi rezolvarea e prin lipirea de scoci peste trasee (izolarea comenzilor).

Link spre comentariu

Bună seara, t-conul este bun, partea stânga a display-ului este defectă eu aș încerca remedierea prin anularea de trasee pe panglica respectivă, anularea se face prin tatonare adică lipind trasee cu bandă schoci,toate cele bune Cosmin 

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Cosmin Marian a spus:

Bună seara, t-conul este bun, partea stânga a display-ului este defectă eu aș încerca remedierea prin anularea de trasee pe panglica respectivă, anularea se face prin tatonare adică lipind trasee cu bandă schoci,toate cele bune Cosmin 

Izolearea traseielor cu schoci este cea mai rea ideie, unde se lipeste schoci ai ce curata la traseie daca nu trebuie ezolate acele traseie

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Florinel TV a spus:

Izolearea traseielor cu schoci este cea mai rea ideie, unde se lipeste schoci ai ce curata la traseie daca nu trebuie ezolate acele traseie

si nu cred ca izolarea ajuta in cazul asta

Link spre comentariu
Acum 5 minute, iuliantv a spus:

si nu cred ca izolarea ajuta in cazul asta

Sigur ca nu ajuta , izolarea semnalelor va afecta o parte care functioneaza bine

Link spre comentariu

In toate filmuletele este vorba de dungi verticale sau orizontale. La mine e vorba despre o banda, cam o treime din ecran, pe care nu se afiseaza culoarea albastra. Vedeti ca spre mijloc practic se estompeaza. Sincer, n-as face nicio modificare asupra ecranului pana nu ma asigur  ca am un t-con 100% functional.

SzGRg8x.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări