Florinel TV Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Urechile sunt acele incercuite de mine cu rosu pe ambele parti Link spre comentariu
TRIFAN Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Acum 5 minute, Florinel TV a spus: Urechile sunt acele incercuite de mine cu rosu pe ambele parti Deci ca sa fie treaba sigura ,se rup urechile pe ambele parti ,asta in cazul in care nu se stie pe ce parte e problema Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Acum 3 minute, TRIFAN a spus: Deci ca sa fie treaba sigura ,se rup urechile pe ambele parti ,asta in cazul in care nu se stie pe ce parte e problema nu glumiti ,ca unii o iau in serios si ne trezim ca in loc sa.i ajutam le facem rate pentru a despagubi clientii daca dv credeti ca e o gluma,nu o aplicati,nici mie nu mi.a venit a crede ,pana la prima bucata,acum in decursul a cca 6 luni am rezolvat vre-o 4 bucati,auo,sharp,si inca unul chinezesc i.mi scapa denumirea Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Acum 6 minute, TRIFAN a spus: Deci ca sa fie treaba sigura ,se rup urechile pe ambele parti ,asta in cazul in care nu se stie pe ce parte e problema Exact Link spre comentariu
vpreda2003 Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Va arde de glume pe seceta asta. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Acum 40 minute, vpreda2003 a spus: Va arde de glume pe seceta asta. eu unul nu am glumit Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 1 oră în urmă, vpreda2003 a spus: Va arde de glume pe seceta asta. Nici eu nu am glumit 1 oră în urmă, Florinel TV a spus: Exact Decat aici un pic, colegul iuliantv are dreptate Link spre comentariu
TRIFAN Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Acum 16 minute, Florinel TV a spus: Nici eu nu am glumit Decat aici un pic, colegul iuliantv are dreptate Inseamna ca eu ,daca Florin nu,Iulian nu. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Explicaţia cu tăierea acelor COF-uri laterale (Chips- on- Film) ţine de prezenţa unor anumite trasee de redundanţă ale comenzilor panelului , care în cazul unor întreruperi sau contacte imperfecte ale foliilor dinspre T-Con, preiau anumite trasee de semnal.Asta la modul foarte simplu explicat....fiindcă uneori (cazuri speciale) ele mai mult încurcă şi eliminarea lor restabileşte calitatea imaginii. Uneori trebuie blocate unele semnale şi rezolvarea e prin lipirea de scoci peste trasee (izolarea comenzilor). Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Iulie 20, 2021 Partajează Postat Iulie 20, 2021 Bună seara, t-conul este bun, partea stânga a display-ului este defectă eu aș încerca remedierea prin anularea de trasee pe panglica respectivă, anularea se face prin tatonare adică lipind trasee cu bandă schoci,toate cele bune Cosmin Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Acum 9 ore, Cosmin Marian a spus: Bună seara, t-conul este bun, partea stânga a display-ului este defectă eu aș încerca remedierea prin anularea de trasee pe panglica respectivă, anularea se face prin tatonare adică lipind trasee cu bandă schoci,toate cele bune Cosmin Izolearea traseielor cu schoci este cea mai rea ideie, unde se lipeste schoci ai ce curata la traseie daca nu trebuie ezolate acele traseie Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Acum 5 minute, Florinel TV a spus: Izolearea traseielor cu schoci este cea mai rea ideie, unde se lipeste schoci ai ce curata la traseie daca nu trebuie ezolate acele traseie si nu cred ca izolarea ajuta in cazul asta Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Acum 5 minute, iuliantv a spus: si nu cred ca izolarea ajuta in cazul asta Sigur ca nu ajuta , izolarea semnalelor va afecta o parte care functioneaza bine Link spre comentariu
vpreda2003 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Probabil ca izolarea traseelor s-a incercat si anterior, pentru ca ambele panglici par sa aiba un fel de lipici pe contacte. Link spre comentariu
vpreda2003 Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 In toate filmuletele este vorba de dungi verticale sau orizontale. La mine e vorba despre o banda, cam o treime din ecran, pe care nu se afiseaza culoarea albastra. Vedeti ca spre mijloc practic se estompeaza. Sincer, n-as face nicio modificare asupra ecranului pana nu ma asigur ca am un t-con 100% functional. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum