Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32F5000AW fara imagine

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!Acest tv are imagine ,se aprine backlightul dar fara imagine,

T con RUNTK 5351TP ZA , 0055FV am masurat are 12V .lipsa 1,2V

ISL98602IRAAZ este rece si suspect.

Poate fi si altceva?

Eventual e greu dezlipit?Shimbat?

Va multumesc!

Link spre comentariu

Ala e defect, dupa cel schimbi mai trebuie inlocuita o rezistenta(strap) cu una de 100 ohmi, asta ca sa nu se mai defecteze ISL, daca vrei sa mai ai de lucru pe viitor o lasi asa no mai schimbi, eu am schimbat pina acum peste 50 de integrate din acestea, am o mini plita dintr-o placa de par cu controller de temperatura care o pun sub t-con si se lipeste mai bine.....

post-237484-0-45638200-1490797496_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Revin cu problema!Am comandat ISL98602IRAAZ,am si schimbat apoi am bagat tv cu cablurile scoase dispre ecran si am masurat

,1,2V a revenit.Apoi am bagat cablurile inapoi spre ecran si imaginea a aparut ,totul Ok.

Dar minunea nu a tinut doar 4 minute.Intre timp verificam daca nu se incalzeste integratul.

interesant ca era chiar rece .si cum spuneam dupa 4 minute nu mai aveam imagine.

!,2V era lipsa.Am decuplat cablurile dispre ecran dar nici asa nu reapare 1,2V.

Ce poate fi?s-a dus integratul?exista stifturi pe piata la acest tip?A mai patit cineva?

Va multumesc!

P.S mentionez ca m-am uitat pe la drivere .nu sunt urme de umezeala sau asa ceva.Tv arata foarte curat.

Editat de attilaa0
Link spre comentariu

Revin cu problema!Am comandat ISL98602IRAAZ,am si schimbat apoi am bagat tv cu cablurile scoase dispre ecran si am masurat

,1,2V a revenit.Apoi am bagat cablurile inapoi spre ecran si imaginea a aparut ,totul Ok.

Dar minunea nu a tinut doar 4 minute.Intre timp verificam daca nu se incalzeste integratul.

interesant ca era chiar rece .si cum spuneam dupa 4 minute nu mai aveam imagine.

!,2V era lipsa.Am decuplat cablurile dispre ecran dar nici asa nu reapare 1,2V.

Ce poate fi?s-a dus integratul?exista stifturi pe piata la acest tip?A mai patit cineva?

Va multumesc!

Aveai 1,2v sau era mai mult? cit ai dat pe ISL?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Aveam exact 1,2V pe ISL am dat 16 ron ,de la cineva din Slatina.+taxe postale.

Am avut si stifturi cumparate, dar sa tina 4 minute nu am intilnit, mai verifica lipiturile la pinii.....

Link spre comentariu

Am vorbit cu omul de unde am luat si cica trebuie schimbate 2 rezistente una de 100 ohmi in loc de acela de 000.

Si unul nu stiu care....Poate stie cineva?

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Am vorbit cu omul de unde am luat si cica trebuie schimbate 2 rezistente una de 100 ohmi in loc de acela de 000.

Si unul nu stiu care....Poate stie cineva?

V-a atasat Costica o poza cu t-conul, acolo se specifica si ce rezistenta trebuie schimbata.

R234 este din fabrica pus strap, in locul acestuia montati o rezistenta de 100ohmi.

Link spre comentariu

ISL-ul nu are cum sa fie de calitate la banii aia. Unul de calitate costa in jur de 10€/ bucata. Verifica tensiunile de 1,2v si 3,3v. Daca lipsesc, ai nevoie de alta sursa(alt ISL).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Fără stație Ir, Amtech 5XX, cameră cu zoom digital mare și nu în ultimul rand multa disteritate - este deosebit de greu să poziționezi și să lipești corect un integrat de genul isl-ului ăsta cu pinii sub carcasă

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări