lutza2 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 In ultima vreme aspiratorul cam miroase. Nu e miros de praf sau de filtre imbacsite, ci mai degraba un miros de motor, ca un fel de izolatie arsa, email mai degraba ,nu plastic. Aspiratorul merge inca, totusi as vrea sa stiu de la ce e mirosul, de la carbuni sau bobinajul e pe duca ? Link spre comentariu
validae Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Vezi să nu aibă rulment uzat, fiindcă şi ăla se încinge şi miroase a ars.Doar dacă ai demontată carcasa de plastic poţi să-ţi dai seama. Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Ai dreptate ! Daca nu lucrezi in bransa,mirosul te poate insela ! Solutia lui @validae e cea mai buna...macar stiind care e problema,eviti distrugerea totala...! Link spre comentariu
lutza2 Postat Martie 29, 2017 Autor Partajează Postat Martie 29, 2017 Pai nu lucrez in bransa, ca d'aia intrebai. Rulmentul uzat cum se depisteaza ? Are joc la mana ? Nu l-am desfacut inca si nici nu am mai vazut , dar banuiesc ca nu sunt prea mari. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 (editat) Dacă nu eşti în branşă..aruncă-l !Numai dacă ţi-e frică că va lua foc...dacă nu, foloseşte-l până iese fum! Eu cred că schimbarea rulmentului ...va amâna un pic,inevitabilul...şi te va costa reparaţia/piesele! Editat Martie 29, 2017 de elmar Link spre comentariu
validae Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Rulmentul uzat scoate un zgomot tipic, un fel de șuierat. Dacă e cel din față, nu poți să-l simți dacă se încălzește, fiindcă e ventilat puternic.Demontarea motorului e posibilă la orice tip de aspirator în afară de Philips, care au niște porcării de unică folosință.Mirosul poate proveni și din frecarea rotorului în stator din cauza rulmentului uzat, dar în cazul ăsta ar trebui să se audă un puternic zgomot anormal. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Eu am demontat si motoare de Philips, deci se poate si la alea, mai greu a fost sa-i dau jos turbina. Link spre comentariu
validae Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Păi de aia ziceam că Philips sunt de unică folosință, la ei turbina e fixată acolo ca să nu poată fi depanată.Că se poate ,,fenta,, prin diverse metode e altceva, dar o turbină demontabilă are piuliță și șaibă, nu sertizare. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 La mine era parca cu surub - nu mai retin...... Oricum i-am pus unul nou cu tot cu turbine pt ca era cam ruginit - era un aspirator ce aspira si apa...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum