bebytza4 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 buna ziua....detin o pereche casti wireless AKG K915 si nu mai incarca acumulatorii....baza nu mai scoate tensiune unde se conecteaza cu castile ptr a se incarca.....are cineva o schita ptr acest model...????Multumesc anticipat Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 http://electronica-azi.ro/2003/03/20/incarcator-pentru-baterii-lithium-ion/ Link spre comentariu
bebytza4 Postat Martie 30, 2017 Autor Partajează Postat Martie 30, 2017 (editat) nu ma poate ajuta nimeni cu schema acestei baze de la castile acestea.....???? Editat Martie 30, 2017 de bebytza4 Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 E un incarcator amarat. Desfa'l si pune o foto cu ... maruntaiele. Sau incarci acumulatorii separat , sau pui baterii ... Link spre comentariu
bebytza4 Postat Aprilie 5, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2017 am reusit sa deslusesc misterul......am desfacut casca unde sunt acumulatorii si am depistat ca acolo era baiul...ceva contacte cu borna -....acuma merg ok.....va multumesc tuturor ptr ajutor .....succes in continuare Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 data viitoare macar asta sa faci,sa verifici minimul posibil dupa cunostiintele tale,asta daca nu cumva esti genul care streseaza pe altii si el nici macar nu a dat suruburile jos,nu toate jucariile au nevoie de schema sau au schema,succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum