Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32LF2500

profimex

Postări Recomandate

Buna ziua am acest model de LG la care am schimbat mainboard dar are o mica problema clipeste imaginea cand este antena bagata ca si cum ar fi o problema la backlight . Problema dispare cand intru in meniul service imaginea se stabilizeaza .

La fel si in timpul cautarii de programe imaginea este normala pana termina de cautat programele dupa care iar incepe sa clipeasca .

A mai intalnit cineva aceasta problema ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• profimex

3

• dan cod

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai vezi pe comanda de backlight on daca se modifica ceva sau pe dimmer.

pe dimmer creste tensiunea de la 2,4 la 3,2 cand intru in service si nu mai clipeste

cu firul de la dimmer decuplat nu mai face

Editat de profimex
Link spre comentariu

Buna ziua am acest model de LG la care am schimbat mainboard dar are o mica problema clipeste imaginea cand este antena bagata ca si cum ar fi o problema la backlight . Problema dispare cand intru in meniul service imaginea se stabilizeaza .

La fel si in timpul cautarii de programe imaginea este normala pana termina de cautat programele dupa care iar incepe sa clipeasca .

A mai intalnit cineva aceasta problema ?

Vezi in meniul tv-ului sa nu cumva sa fie activata functia "economic" sau daca are folie de la t-con la invertor, care este pentru sincronizarea continutului de imagine cu backlight-ul, leapada acea folie, adica scoate-o de la un capat....Nu e compatibila placa care ai pus-o 100%, LG-ul e cel mai pretentios la comenzile invertorului.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări