pavel stuleanec Postat Aprilie 15, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Acum cateva zile m-a luat "dorul" de mesterit si am zis sa mai arunc o privire la amplificator. Mi.am comandat piesele defecte de pe etajul final si am.inceput sa le pun la loc. Dupa care am luat si al doilea amplif la mesterit. Am reusit sa fac.din doua unul full functional. Dar partea cea mai buna este ca am reusit sa dau de defectiune la primul. Placuta de sub power sau standby. Acolo era buba. Se pare ca acolo erau ceva tensiuni in neregula... desi la masuratori pareau sa se incadreze in tipar. Oricum.... S-a rezolvat. Dupa o munca colosala care tine de ceva vreme buna.... rezultatul : unul foarte bun. Suna foarte curat si detaliat. Cu rezerve.mari de curent si putere. Ampliful are 100w in 8 ohm pe canal , dar pot sa zic ca unul dintre cele mai puternice amplificatoare de 100w din cate am auzit eu. Pus pe niste boxe audiovector c-series suna foarte bine. Se ridica la standardul unui amplif stereo de la yamaha. Oricum treaba e toata terminata. Va multumesc domnilor pt ajutorul dumneavoastra. Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi si multa Lumina in suflet. Sanatate Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Felicitari ! Ne bucuram cand sfaturile si ideile noastre duc la rezolvarea unei probleme.Asa cum spunea un coleg : cand te "fixezi" asupra unui etaj/modul , foarte usor treci pe langa defectul propriu-zis si de-aia e bine sa iei o pauza.Multam pentru urari ! 1 Link spre comentariu
yokoono Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 (editat) Gata, s-a...molipsit. Pe curand. Editat Aprilie 15, 2017 de yokoono Link spre comentariu
pavel stuleanec Postat Aprilie 18, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Multumesc Link spre comentariu
Murariu Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Bună ziua Am o stația Yamaha dsp ax750se Primește tensiune dar nu scoate pe transformator ce as putea sai fac ? Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 (editat) @Murariu sunteți din Neamț-Girov,rudă cu comicul Vasile Murariu din satul Doina? Măsurați primarul trafului,o fi ars/întrerupt. Editat Ianuarie 29, 2022 de adydep Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 2 ore, Murariu a spus: Bună ziua Am o stația Yamaha dsp ax750se Primește tensiune dar nu scoate pe transformator ce as putea sai fac ? Să-l duci la cineva ce știe ce să-i facă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum