Vizitator i2r Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Salut. Am acest display cu 40 pini si incerc sa folosesc Arduino Nano (ATmega328P) pentru a-l controla. Pinii disponibili ii epuizez doar pentru LCD bus (parallel 16 bit) insa am nevoie si de touch / SD card ce sunt suportate prin interfata SPI. Din pacate nu sunt un cunoscator in domeniul uC si apelez la ajutorul vostru pentru o solutie de controller cu suficienti pini (sau poate vreun workaround), dar care sa poata suporta si librariile aferente (nu m-as pricepe sa le traduc pentru un alt tip de procesor, gen ARM). De la Atmel 8-bit AVR am gasit doar ATmega2560 pe care insa nu-l pot integra intr-un PCB din cauza ca este foarte "fin" iar placa Arduino Mega este foarte mare, avand in vedere ca am nevoie de un design compact (voi integra display-ul intr-o doza de intrerupator alaturi si de un ENC28J60, deci alti pini consumati pentru SPI). Multumesc anticipat pentru sugestii. Link spre comentariu
Vizitator i2r Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Din lipsa de raspunsuri am mutat in sectiunea de Arduino. Sper ca nu am incalcat vreo regula a forumului. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum