Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Controller display ITDB02 3.2WD

Vizitator i2r

Postări Recomandate

Salut. Am acest display cu 40 pini si incerc sa folosesc Arduino Nano (ATmega328P) pentru a-l controla. Pinii disponibili ii epuizez doar pentru LCD bus (parallel 16 bit) insa am nevoie si de touch / SD card ce sunt suportate prin interfata SPI. Din pacate nu sunt un cunoscator in domeniul uC si apelez la ajutorul vostru pentru o solutie de controller cu suficienti pini (sau poate vreun workaround), dar care sa poata suporta si librariile aferente (nu m-as pricepe sa le traduc pentru un alt tip de procesor, gen ARM).

De la Atmel 8-bit AVR am gasit doar ATmega2560 pe care insa nu-l pot integra intr-un PCB din cauza ca este foarte "fin" iar placa Arduino Mega este foarte mare, avand in vedere ca am nevoie de un design compact (voi integra display-ul intr-o doza de intrerupator alaturi si de un ENC28J60, deci alti pini consumati pentru SPI). Multumesc anticipat pentru sugestii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări