Vizitator morgultmm Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Buna. am o plasma lg initial am schimbat condensatori umflati de pe o placa de alimentare pe urma si cei de pe placa t-con defectul de manifesta in continuare tot asa ca in poza alaturata daca sa mai int cineva cu defectul asta rog sa ma ajute cu o informatie ce as mai putea incerca banuiesc defectul a fi placa t-con .totul se vede in rosu infara de meniu . Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 (editat) Buna. am o plasma lg initial am schimbat condensatori umflati de pe o placa de alimentare pe urma si cei de pe placa t-con defectul de manifesta in continuare tot asa ca in poza alaturata daca sa mai int cineva cu defectul asta rog sa ma ajute cu o informatie ce as mai putea incerca banuiesc defectul a fi placa t-con .totul se vede in rosu infara de meniu . pai unde e poza? sau explica defectul Editat Martie 27, 2017 de dani502017 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Eu zic parerea mea, ca asta e pura bascalie, nu a mai postat din 2014, si-a adus aminte acum sa faca putin misto de forum........ Link spre comentariu
adydep Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 ...plasmă cu T-Con ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 ...plasmă cu T-Con ... Unde nu prea reparam noi, dar are si plasma tot t-con, colegu'..... Link spre comentariu
adydep Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 N-are t-con,e logic control module,care primește semnalele de la main și le distribuie la Y,Z și X. La plasmele Panasonic face parte din main board. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 (editat) N-are t-con,e logic control module,care primește semnalele de la main și le distribuie la Y,Z și X. La plasmele Panasonic face parte din main board. Am citeva module t-con de Plasma Samsung in lada cu "BALAURI", dar mi-e frica sa umblu acolo..... :speriat :speriat Editat Martie 28, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
SASSU Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Daca ai rosu se poate face din meniu service sau alt soft. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Buna. am o plasma lg initial am schimbat condensatori umflati de pe o placa de alimentare pe urma si cei de pe placa t-con defectul de manifesta in continuare tot asa ca in poza alaturata daca sa mai int cineva cu defectul asta rog sa ma ajute cu o informatie ce as mai putea incerca banuiesc defectul a fi placa t-con .totul se vede in rosu infara de meniu . Din cauza condensatorilor umflati, pe care i-ai schimbat, sa alterat continutul memoriei eeprom IC802=24C64, nu te lega de t-con ca e nevinovat, atita timp cit osd-ul e ok, relativ si tv-ul e ok, asa cum a spus mai sus colegu' SASSU se poate face din service, dar ca sa nu iti dea bataie de cap, cel mai bine e sa rescrii memoria, am avut acest defect la un vestel, am sters memoria si procesorul a rescris-o, la tine nu cred ca merge asa....incearca..... Link spre comentariu
Vizitator morgultmm Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 nu stiu cum pot pune o poza nu vad aici in meniu optiunea asta nu e la bascalie chiar ii un defect cu care nu mam mai intalnit Link spre comentariu
Vizitator morgultmm Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Mersi Costica de informatie numa ca nu am idee cum sa rescriu sau sa sterg aceasta memorie am gasit una pe asa zisa placa t-con am dezlipito am pus alta de la alt tv dar nici nu se mai aprindea deloc asa ca am puso pe asta veche inapoi . Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 eu cred ca osd-ul da impresia de ok,am patit si eu chiar si la lcd,probat doar pe ,,pureci,, parea ok atat imagine cat si osd,cand am ajuns acasa totul era diferit,osd parea ok dar nu era imaginea era un fel de negativa,buba a fost tconul,tot la o plasma lg aceeasi manifestare buba era din una din memoriile eprom 24c32 sau 24c64 nu mai tin minte exact ,era pe mainboard ,si era defecta fizic,am pus una noua fara a o scrie si totul a fost ok Link spre comentariu
Vizitator morgultmm Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Am rezolvat mersi Iulian si Costica,intradevar era memoria 24c64 problema am inlocuit cu 24c128 luat de pe alta placa de tv si functioneaza fara a mai rescrie memoria . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum