Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Achizitionare sub. Mac

TBone

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TBone

1

• alzisor

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

parerea mea personala este ca merita toti banii, la 170 de ron practic nu ai ce sa iei si sa sune si bine [decat daca il faci tu, dar trebuie sa te pricepi putin]. Eu am mp tube300, mp box300, si un jbl cs 1200T [cilindru[. Daca nu ai ascultat nici unul din ele e greu sa iti dai seama cum sta treaba dar iti spun asa orientativ.jbl are 150 de wati, mp box 150, mp tube 240 wati. Daca ai o masina cu haion toate suna bina, jbl suna bine rau,are mult subbass, tremura masina, dar se plafoneaza repede din cauza puterii suportate mici, mp tube suna mai mult pe kickbass dar mai tare ca jbl si il simti in piept, iar mp box suna intre jbl si mptube ca si coborare in frecventa si aproape la fel de tare ca mptube. Daca ai haion ia-ti mp box ca suna mai natural, daca ai berlina nu o sa bubuie foarte tare niciunul iar mpbox o sa fie lesinat rau [mai ales daca masina este straina si antifonata bine] daca poti sa scoti cartonul din spatele banchetei e diferenta mare, oricum depinde si cum il pui in prtbagaj. La oricare din ele iti trebuie o statie de minim 250 de wati, eu am de 400 pe mptube sa fiu sigur :supz: . sper ca te-am ajutat putin :smt003 bafta la bubuiala :rolleyes:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări