liviu_mad Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Acest TV s-a oprit pur si simplu si se aude un tiuit cam la 1 sec. finalul linii este bun dar l-am scos si am pus un bec de 60w in loc dar nu se aprinde . nu pare sa am scurt pe nicio ramura de iesire din sursa iar pe C116 am 310v , si fara sarcina tot tiuie. Ma poate ajuta careva va rog? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 https://elektrotanya.com/vestel_rainford_chassis_11ak33.pdf/download.html Link spre comentariu
liviu_mad Postat Martie 27, 2017 Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 multumesc pentru schema , ceva idei sa mai controlez? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 In primar tensiunile pe CI fluectueaza sau nu?In secundar totusi scoate ceva? Link spre comentariu
liviu_mad Postat Martie 27, 2017 Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 fluctuau un pic iar pe secundar nu iesea ni mimic. caz rezolvat C173 1uf/250v scurt. Multumesc pentru timpul acordat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum