Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuitor pentru mufe multimetru DT830B

M.Adrian

Postări Recomandate

Am doua multimetre DT830B, sunt ele ieftine, dar isi fac treaba in conditii unde nu le folosesc pe celelalte. Totusi unul din ele are o hiba, nu are de la circuit o prelungire pentru mufele de conectare, de acolo de unde ar fi trebuit sa fie prelungirea, sunt lipite niste table indoite la capat sa intre varful de la testere, de obicei il lasam cu cablurile puse dar le mai scot uneori. Ce as putea sa fac ca sa fac ca sa pun testerele mai bine? Vazusem undeva niste mufe care se prindeau cu surub, pe culori diferite, rotunde, dar nu mai stiu cum se numeau.(nu e musai sa se potriveasca mufele cu capetele de la multimetru, fac eu o adaptare si acolo daca trebuie)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• M.Adrian

2

• elmar

1

• Mircea

1

Top autori în acest subiect

Alege mufe care să poată fi montate pe aparat fără să faci scurturi în interior...

Şi... cel mai important, alege mufele care să nu aibă părţi metalice exterioare...de care ai putea să te atingi ...şi să te curentezi!

https://www.google.ro/search?q=Mufa+banana+mama+rosie+panou&client=opera&hs=RXE&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi4t5Le2fTSAhUKGZoKHRSkC8EQ_AUICCgB&biw=1024&bih=670

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări