Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

frigider pe amoniac

crmn1

Postări Recomandate

buna ziua tuturor.am deschis acest topic cu toate ca sa mai discutat acest subiect in speranta ca voi gasi pe cineva care sa ma indrume sau sa poata incarca un mini bar cu amoniac.concret am un minibar ARKBAR pe care doresc sa il folosesc la pecuit. acesta este construit avand o rezistenta la 220v dar din constructie aceasta poate fi schimbata cu una la 12v.mentionez ca nu ma intereseaza ce si cum cosuma la 12v ci strict daca ma poate indruma cineva unde-l duc la incarcat cu amoniac .de asemenea mentionez ca ma pot deplasa oriunde in zona buc si ilfov.multumesc mult pentru orice ideie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crmn1

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

multumesc frumos pentru raspuns dar insist sa ma repet cred ca este foarte greu de gasit cineva sa faca acest lucru deoarece nu se mai incarca acestea fiind foarte vechi si de aceia este postata aceasta cerere. mentionez ca am sunat f multi frigotehnist si dintre ei f putini cunosc acest principu sau au auzit de el. nici eu unul nu l-as fi luat in seama dar repet reprezinta idealul atunci cind vrei sa bei o bereeee.... receee.... in delta. in rest numai de bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări