crmn1 Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 buna ziua tuturor.am deschis acest topic cu toate ca sa mai discutat acest subiect in speranta ca voi gasi pe cineva care sa ma indrume sau sa poata incarca un mini bar cu amoniac.concret am un minibar ARKBAR pe care doresc sa il folosesc la pecuit. acesta este construit avand o rezistenta la 220v dar din constructie aceasta poate fi schimbata cu una la 12v.mentionez ca nu ma intereseaza ce si cum cosuma la 12v ci strict daca ma poate indruma cineva unde-l duc la incarcat cu amoniac .de asemenea mentionez ca ma pot deplasa oriunde in zona buc si ilfov.multumesc mult pentru orice ideie. Link spre comentariu
validae Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 Nu trebuie să-l duceţi dumneavoastră la încărcat, un frigotehnist adevărat vine el cu ce-i trebuie la faţa locului. Căutaţi anunţurile din ziare sau de pe net, stabiliţi cu frigotehnistul condiţiile de lucru şi gata.E plin netul de frigotehnişti, uite de exemplu: https://www.olx.ro/oferte/q-frigotehnist/ Link spre comentariu
crmn1 Postat Martie 28, 2017 Autor Partajează Postat Martie 28, 2017 multumesc frumos pentru raspuns dar insist sa ma repet cred ca este foarte greu de gasit cineva sa faca acest lucru deoarece nu se mai incarca acestea fiind foarte vechi si de aceia este postata aceasta cerere. mentionez ca am sunat f multi frigotehnist si dintre ei f putini cunosc acest principu sau au auzit de el. nici eu unul nu l-as fi luat in seama dar repet reprezinta idealul atunci cind vrei sa bei o bereeee.... receee.... in delta. in rest numai de bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum