Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic TX-22LT3 menu service

Vizitator

Postări Recomandate

Salut,

Are cineva idee cum se intra in menu service 2, la acest tv?, am folosit o telecomanda tot de panasonic lcd, care face toate functiile inclusiv tasta HOLD.....setez pe programul 99 si apas tasta HOLD de pe telecomanda, dar degeaba ca nu se intampla nimic, ma gindesc sa nu fie de la telecomanda, adica sa trebuiasca originala.....Pun mai jos si manualul service, unde scrie procedura de intrare in service.....Multumesc.

https://files.fm/u/sz8xxk5v#_

Link spre comentariu

Multumesc foarte mult colegu', datorita tie am reusit sa accesez service 2, nici prin cap nu imi trecea ca trebuie rulat service 1 pina la capat si apoi apasata tasta HOLD de pe telecomanda....degeaba se fac manuale service, ca te pi....pe ele, din partea mea un punct.

Link spre comentariu

Am modificat ceva setari prin service, dar din pacate tot sunet distorsionat am, tv-ul e adus din anglia si nu receptioneaza decit in UIF, poate stie cineva cum se poate rezolva macar partea cu sunetul......Multumesc.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

sunetul se modifica in OP3,ca sa ai sunet trebuie sa ai bitul activat ,adica 1

la mine in caiet apare cam asa 11100000

N-am reusit sub nici o forma s-al trec in norma de sunet, asa ca i-am pus capacul si suruburile si altul la rind, ca am pierdut destul timp cu el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări