Vizitator Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 Salut, Are cineva idee cum se intra in menu service 2, la acest tv?, am folosit o telecomanda tot de panasonic lcd, care face toate functiile inclusiv tasta HOLD.....setez pe programul 99 si apas tasta HOLD de pe telecomanda, dar degeaba ca nu se intampla nimic, ma gindesc sa nu fie de la telecomanda, adica sa trebuiasca originala.....Pun mai jos si manualul service, unde scrie procedura de intrare in service.....Multumesc. https://files.fm/u/sz8xxk5v#_ Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 ruleaza service 1 cu tasta verde pana la capat apoi apesi hold de pe telecomanda si intra in service 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 Multumesc foarte mult colegu', datorita tie am reusit sa accesez service 2, nici prin cap nu imi trecea ca trebuie rulat service 1 pina la capat si apoi apasata tasta HOLD de pe telecomanda....degeaba se fac manuale service, ca te pi....pe ele, din partea mea un punct. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 (editat) Am modificat ceva setari prin service, dar din pacate tot sunet distorsionat am, tv-ul e adus din anglia si nu receptioneaza decit in UIF, poate stie cineva cum se poate rezolva macar partea cu sunetul......Multumesc. Editat Martie 26, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 sunetul se modifica in OP3,ca sa ai sunet trebuie sa ai bitul activat ,adica 1 la mine in caiet apare cam asa 11100000 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 sunetul se modifica in OP3,ca sa ai sunet trebuie sa ai bitul activat ,adica 1 la mine in caiet apare cam asa 11100000 N-am reusit sub nici o forma s-al trec in norma de sunet, asa ca i-am pus capacul si suruburile si altul la rind, ca am pierdut destul timp cu el. Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 cred ca am avut si eu asa ceva,nu am reusit sa fac nimic la el ,era un panasonic mare wide Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 cred ca am avut si eu asa ceva,nu am reusit sa fac nimic la el ,era un panasonic mare wide Nici nu mai ma incurc cu astea de Anglia, ca e pierdere de timp...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum