verdea Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 buna ziua am nevoie de schema electrica a sistemului LOGITECH Z4 daca ma poate ajuta cineva va multumesc Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Care'i problema ? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 ....ceva ''smd'' carbonizat....sau nu are ''smd''-uri?!?! Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Nu , are SMA_uri , SMT_uri ... Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Nu , are SMA_uri , SMT_uri ... Ai mai vanat unul!!!! ....ceva ''smd'' carbonizat....sau nu are ''smd''-uri?!?! daca are lipsa componente sau carbonizate sa faca o poza cu zona defecta am unul identic pana maine si pot sa-i zic ce piese ii trebuiesc Link spre comentariu
verdea Postat Martie 29, 2017 Autor Partajează Postat Martie 29, 2017 vreau schema electrica deoarece nu am consola de comanda si traful lui a fost la 120 volti sa i pot monta 2 potentiometri in loc de consola aia cu mufa si un traf cu primarul la 220 volti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum