Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reconditionare Vermona 1000H

Jhonny

Postări Recomandate

Buna ziua! Am achizitionat o Vermona 1000H si as dori repunera in functiune dar lipseste Spring Reveb-ul. Rugamintea este daca stie cineva impendanta de intrare si iesire sa pot cauta un echivalent. Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipcirip

4

• Jhonny

4

• alf

1

Top autori în acest subiect

Salut, am masurat rezistenta traductoarelor :10 ohmi excitatorul si 330 ohmi receptorul; ansamblul provine dintr-un amplificator tranzistorizat.

Salut, am masurat rezistenta traductoarelor :10 ohmi excitatorul si 330 ohmi receptorul; ansamblul provine dintr-un amplificator tranzistorizat.

Salut, poti sa-mi mai dai o informatie?Lungimea carcasei Spring Reverb-ului.Multumesc.

Link spre comentariu

Pe 300H, 600H si 1000H au fost montate doua tipuri de reverberatoare:

- pe variantele cu amplificatorul de atac in clasa A, amandoua bobinele aveau impedanta de 600 ohmi;

- pe variantele cu amplificatorul de atac in clasa AB (cu finali SF126D), bobina excitatoare avea impedanta de10 ohmi iar bobina receptoare avea impedanta de 400 ohmi.

Link spre comentariu

Pe 300H, 600H si 1000H au fost montate doua tipuri de reverberatoare:

- pe variantele cu amplificatorul de atac in clasa A, amandoua bobinele aveau impedanta de 600 ohmi;

- pe variantele cu amplificatorul de atac in clasa AB (cu finali SF126D), bobina excitatoare avea impedanta de10 ohmi iar bobina receptoare avea impedanta de 400 ohmi.

Multumesc pentru informatii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări