Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum stim daca este un difuzor bun.

Vizitator tzutzu

Postări Recomandate

Vizitator tzutzu

nu vreau sa im iiau niste parciuri de difuzoare shi sa imi para rau .. mai bine.. ma ajutatzi shi voi cu parerile va rog mult iata ca m ce ash dori eu niste difuzoare de bas de circa 5oW reali te shi miri cand intri in magazine shi vezi 300 W 120W shi cand colo cand satzi faka proba te asteptzi sa se auda ceva.. dar de fapt intrebi ''nu merge mai tare''? shi satzi zika vanzatoru domle il iei sau nu? :? shi sa va zik de ce sustin ideea asta.. am avut acasa 2 difuzoare unitra .. shi de abia se kinuie sa (mearga) shi cand colo gasesc la cineva niste difuzoare sony zik eu originale shi se auzea.. de 2 ori mai tare shi cu un o jumatate de norma fatza de celelalte... unitra dar totushi nu vreau sa fak o alegere proasta vreau ceva de calitate sa fie basul bas mediile medii shi inaltele inalte

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

3

Top autori în acest subiect

Vizitator tzutzu

am fost la dioda .. shi am vazut dibeisi.. scria pe el 250W shi unu atto 350W aveau amandoua.. acelashi diametru de 20 mm dibeisi e mai scump fatza de atto dar nu stiu pe care sa aleg vreau sa ii fak o incinta cu bas reflex este sau nu o idee buna??? dak nu reomandatzimi voi un difuzor .. mai bun

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări