Vizitator DragosVok Postat Mai 13, 2007 Partajează Postat Mai 13, 2007 Am si eu urmatoarea rugaminte: trebuie sa programez un microcontroler ATmega128 astfel incat sa memoreze temperatura(de la un senzor lm335) din minut in minut timp de 24 de ore si sa comunice printr-o interfata seriala la PC. Nu ma pricep la programare, asa ca ma poate ajuta cineva cu un program (preferabil in c) sau cu niste sfaturi.PS. de la PC trebuie date 2 comenzi: 'r' - read, 'd' - delete.Multumesc Link spre comentariu
Laci Postat Mai 13, 2007 Partajează Postat Mai 13, 2007 De ce folosesti ATmega128? era mai bine un ATmega162, are si RTC, un program gata facut eventual ptr. bani, sfaturi pe gratis ,corectez: ATmega162 nu are ADC, dar un ATmega16 cred ca ar fii deajuns... Link spre comentariu
cosmin_cosmin_1 Postat Mai 15, 2007 Partajează Postat Mai 15, 2007 daca folosesti "Differential Programmable Gain" poti avea o precizie mai buna a temperaturii citite.Direct,folosind doar conversia analog-digitala, mi se pare ca poti citi cu o precizie de doar o jumatate de grad. Link spre comentariu
Vizitator DragosVok Postat Mai 15, 2007 Partajează Postat Mai 15, 2007 Mda....multumesc de idei...sunt abia la inceput si am multe de invatat...de aceea va rog sa-mi spuneti si mie unde gasesc niste tutoriale, niste exemple bine explicate de programare. m-ar interasa niste proiectele simple...stie cineva un link unde sunt bine facute?multumesc Link spre comentariu
Laci Postat Mai 15, 2007 Partajează Postat Mai 15, 2007 Cel mai bun site despre avr-uri ce am vazut eu pana acum este: avrfreaks.net, acolo gasesti proiecte open source, tutoriale, proiecte complete etc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum