Blacksmith Postat Martie 26, 2017 Autor Partajează Postat Martie 26, 2017 Voi studia si eu sursa caci chiar sint curios cum poti sa faci 14 biti din 10 biti. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 26, 2017 Autor Partajează Postat Martie 26, 2017 Vad ca e simplu. Totul se reduce la codul asta: bucla bsf _int ; scriu un 1 la iesirea de interpolare clrf data00 ; sterg registrii de date clrf data01 conversie bsf ADCON0,1 ; inceputul conversiei. Cand e gata bitul trece in 0 btfsc ADCON0,1 ; gata conversia? (Cand e gata trece in 0) goto conversie ; nu, mai astept bsf STATUS,RP0 ; trec in banc 1 unde se afla ADRESL movf ADRESL,0 ; mut rezultatul conversiei in W ( ultimii 8 biti) bcf STATUS,RP0 ; ma intorc in banc 0 addwf data00, 1 ; il adun in registrul inferior btfsc STATUS, C ; am depasire? incf data01, 1 ; da, incrementez registrul superior movf ADRESH,0 ; mut rezultatul conversiei in W ( primii 2 biti) addwf data01, 1 ; il adun in registrul superior decfsz contN, 1 ; numar bucla, am ajuns la zero? goto conversie ; nu, reiau Dar nu inteleg ce se intampla la portul GPIO,5 (acel "_int" pe care il setezi la inceputul conversiei si il stergi la sfarsit).... Link spre comentariu
UDAR Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 Probabil că așa face un fel de dithering . Eu așa fac în varianta care urmează a fi testată .. PS N-am citit codul . Zic și eu așa .... cu un ochi la fotbal . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 26, 2017 Autor Partajează Postat Martie 26, 2017 Am mai studiat si cred ca acel pin comanda un circuit care genereaza o rampa de tensiune ce se adauga pe semnal ca sa simuleze zgomotul necesar pt dithering. Dar ar fi interesant sa ne arate autorul si schema acelui circuit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum