Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statie cu radio am-fm TELEFUNKEN TR1200HIFI, distorsiuni

Postări Recomandate

un prieten a devenit mandrul posesor al acestui amplif fabricat in anii de glorie ai firmei...dar este nemultumit de felul in care se aud inaltele si mediile care au un fel de distorsiuni armonice, sa ma fac mai inteles, parca au sunetul in reluare, ca un ecou, nu este cristal...boxele sunt excelente, de firma si probate si pe altele, tot asa...basul in schimb, se aude perfect...daca ati avut probleme cu acest tip de amplif va rog sa va spuneti parerea, ca pe mine va casuna reparatia...la o privire atenta inauntru, nimic schimbat, doar cateva lipituri pt intarirea unor circuite, finalii originali...up! :tryre

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sin

4

• zal

2

• cipcirip

1

• bmwh548

1

Top autori în acest subiect

ok, cam intr-o saptamana o sa-l iau la puricat, am facut rost de schema, are numai tranzistoare bipolare peste tot, cu exceptia radioului si a decodorului stereo. Si eu ma gandeam la ceva cuplaje capacitive, sau niste reactii negative care nu-si fac treaba intre etaje...dar pe ambele canale?...m-am gandit sa injectez semnal din loc in loc,incepand cu finalul si pana la selectorul de surse, va tin la curent.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

s-a rezolvat...o sa va surprinda dar era de vina cablul de transfer, adica acela care are mufa DIN la un capat si "deget" la celalalt...cablul nou nout si totusi prost din fabrica chinezilor....facea brum in lipsa semnalului muzical, l-am inlocuit cu unul vechi de vreo 30 ani, punandu-i la un capat tip "deget" si...voila! ,,merge perfect!...va multumesc, se poate inchide!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări