sin Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 un prieten a devenit mandrul posesor al acestui amplif fabricat in anii de glorie ai firmei...dar este nemultumit de felul in care se aud inaltele si mediile care au un fel de distorsiuni armonice, sa ma fac mai inteles, parca au sunetul in reluare, ca un ecou, nu este cristal...boxele sunt excelente, de firma si probate si pe altele, tot asa...basul in schimb, se aude perfect...daca ati avut probleme cu acest tip de amplif va rog sa va spuneti parerea, ca pe mine va casuna reparatia...la o privire atenta inauntru, nimic schimbat, doar cateva lipituri pt intarirea unor circuite, finalii originali...up! Link spre comentariu
cipcirip Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Salut, se aude distorsionat pe orice sursa de semnal, sau doar pe radio ? Link spre comentariu
sin Postat Martie 25, 2017 Autor Partajează Postat Martie 25, 2017 pe orice sursa audio...am facut proba la doua iphon-uri, cat si la propriul radio pe fm... Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 S-ar putea sa sun ca o moara hodorogita, dar electroliticii sunt cei originali? Ar merita schimbati. Macar verificati daca se tine la originalitate. Link spre comentariu
zal Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 sin, întîi determină dacă beleaua e din amplifurile finale, din preuri sau selectorul de surse. E posibil să ai o sursă stabilizată cu probleme. Link spre comentariu
sin Postat Martie 26, 2017 Autor Partajează Postat Martie 26, 2017 ok, cam intr-o saptamana o sa-l iau la puricat, am facut rost de schema, are numai tranzistoare bipolare peste tot, cu exceptia radioului si a decodorului stereo. Si eu ma gandeam la ceva cuplaje capacitive, sau niste reactii negative care nu-si fac treaba intre etaje...dar pe ambele canale?...m-am gandit sa injectez semnal din loc in loc,incepand cu finalul si pana la selectorul de surse, va tin la curent. Link spre comentariu
zal Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 E suficient să asculţi cu o cască înseriată cu o rez de 1..2,2k şi un cond de cîţiva uF pe traseul semnalului. Link spre comentariu
sin Postat Aprilie 28, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2017 s-a rezolvat...o sa va surprinda dar era de vina cablul de transfer, adica acela care are mufa DIN la un capat si "deget" la celalalt...cablul nou nout si totusi prost din fabrica chinezilor....facea brum in lipsa semnalului muzical, l-am inlocuit cu unul vechi de vreo 30 ani, punandu-i la un capat tip "deget" si...voila! ,,merge perfect!...va multumesc, se poate inchide! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum