Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare pentru difuzoare joase Technics SB T100

zaitzus

Postări Recomandate

va salut,

am o pereche de difuzoare de joase provenite din doua incinte technics SB T100, cam in ce proiect le-as putea utiliza, exceptand o copie a incintelor din care au provenit..sau aceasta ar fi singura solutie?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zaitzus

3

• Haralambie

2

Top autori în acest subiect

Pana cand voi completa celalalt proiect cu restul de difuzoare , ma gandeam sa incerc cu difuzoarele cele sus mentionate 2 incinte cu 2 cai VTP, problema este ca nu am la ele niciun parametru, stiu doar ca provin din technics sb t100, sunt de medii-joase ( boxa avea 2 cai BR), diametrul driver 140mm, techincs spunea ca incinta raspundea la 35 - 40000 Hz

Este pacat de ele ca stau degeaba, cum le-as putea integra intr-un proiect VTP , ma refer la cotele incintei ?

ca sa va faceti o idee, incinta initiala avea asa:

latime 21.5 cm

adancime 30 cm

inaltime 79.5 cm

Link spre comentariu

Strici degeaba banii si copacii. Difuzoarele Technics nu sunt nici la nivel hi-fi, marea majoritate facute de subcontractori.

Recent am achizitionat o pereche de SB-M01, premium compact, 1200 dolari pret la lansare. Vrajeala de traseiste. Sunet mai prost doar in sistemele 5.1 Genius mai gasesti. Filtrele din sistemele Creative, erau mai bune decat asta

Link spre comentariu

Pai material nu cumpăr , am niște resturi de pal, înaltele le am de la canton-urile arse, doar adezivul trebuie cumpărat. Tăiat/decupat de face in house . Până le termin pe celelalte..Și va dura. Până atunci să-mi zbârnâie și mie ceva in casa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări