misterio Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Buna ziua! Are cineva o schema de asa ceva? Nu se lumineaza decat f putin sau deloc. Nu gasesc cum sunt comandate ledurile sau ce tensiune trebuie sa am la ele. Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 (editat) Vezi sa nu ai leduri busite pe bareta led,daca poti desfa panelul!!! daca se poate o locatie la profil poate e vreun coleg in apropriere si te poate ajuta Editat Martie 24, 2017 de dani502017 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Buna ziua! Are cineva o schema de asa ceva? Multumesc! Buna ziua ! Spuneti-ne si noua ce chassis are acest tv-u LG 32BL561B al dvs ...aaa,si nu in ultimul rand sa ne mai spuneti daca mai scrie ceva dupa B acela... Asteptam !!! Multumim !!! Link spre comentariu
misterio Postat Martie 24, 2017 Autor Partajează Postat Martie 24, 2017 Lg 32LB561b-ZC Am gasit problema. Tensiune pe leduri am cat scrie intr-un colt pe placa. Sunt busite baretele de leduri. Mi se pare o solutie de backlight ciudata. 117v pentru 3 bare de leduri cu cate 6 leduri pe bara. Iese undeva la 6.5v per led. Ramane la latitudinea clientului daca il face sau nu. Am gasit bare pe la 75ron bucata. Din punctul meu de vedere nu merita, dar..... Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 (editat) Lg 32LB561b-ZC Am gasit problema. Tensiune pe leduri am cat scrie intr-un colt pe placa. Sunt busite baretele de leduri. Mi se pare o solutie de backlight ciudata. 117v pentru 3 bare de leduri cu cate 6 leduri pe bara. Iese undeva la 6.5v per led. Ramane la latitudinea clientului daca il face sau nu. Am gasit bare pe la 75ron bucata. Din punctul meu de vedere nu merita, dar..... pai inlocuieste ledurile si atunci merita.sigur nu sant toate ledurile duse,pune un tester led pe fiecare bareta si ai sa vezi cate leduri ai in scurt sau verifica fiecare led in parte cu o sursa de 6v uite aici un tabel cu coduri led in functie de panel tabel leduri tv.htm tabel leduri tv.htm Editat Martie 24, 2017 de dani502017 Link spre comentariu
ledydep Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Aveti nevoie de leduri cod 67 din oferta mea. Link spre comentariu
pici Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 D-ul Badila are ledurile potrivite,DAR afacerea se merita numai daca schimbi TOATE ledurile de pe barete,altfel in cateva zile,saptamani va reveni defectul. Link spre comentariu
misterio Postat Martie 25, 2017 Autor Partajează Postat Martie 25, 2017 Am comandat toate ledurile. Oricum nu schimbam doar pe bucati. Mai nasol o sa fie cu centrarea lentilelor. Mutumesc tuturor pentru informatii. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 (editat) Am comandat toate ledurile. Oricum nu schimbam doar pe bucati. Mai nasol o sa fie cu centrarea lentilelor. Mutumesc tuturor pentru informatii. nu e complicat lasa cate o lentila pe bara daca nu retii cum vin puse ele au picioruse care vin puse pe cele 3 puncte negre de pe bareta .eu cand scot lentilele le asez exact in ordinea care le scot sa se potriveasca la punctele negre de pe bareta ,pun f putin loctid pe punctele negre pun lentila si tin cateva sec. Cu ce dezlipesti si lipesti ledurile? Editat Martie 25, 2017 de dani502017 Link spre comentariu
Vizitator Constantin Oncea Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 D. Sef? De ce sa dezlipesti ledurile? De ce sa dezlipesti lentilele? Toate ledurile sunt in serie - s-a ars unul si gata. Ele trebue puse in paralel si alimentate cu o sursa de tensiune de 5v/20A. Panglica de leduri o tai ca sa ramana fiecare led separat. Se roade vopseaua unde vrei sa lipesti firele - toate anodurile impreuna si toate catodurile impreuna. Eu folosesc firele de la panglica de la computer floppy disk. Sursa de alimentare de 5V o fixez pe spatele televizorului. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 D. Sef? De ce sa dezlipesti ledurile? De ce sa dezlipesti lentilele? Toate ledurile sunt in serie - s-a ars unul si gata. Ele trebue puse in paralel si alimentate cu o sursa de tensiune de 5v/20A. Panglica de leduri o tai ca sa ramana fiecare led separat. Se roade vopseaua unde vrei sa lipesti firele - toate anodurile impreuna si toate catodurile impreuna. Eu folosesc firele de la panglica de la computer floppy disk. Sursa de alimentare de 5V o fixez pe spatele televizorului. Pai don sef asta se numeste tiganie in toata regula 1 Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 (editat) D. Sef? De ce sa dezlipesti ledurile? De ce sa dezlipesti lentilele? Toate ledurile sunt in serie - s-a ars unul si gata. Ele trebue puse in paralel si alimentate cu o sursa de tensiune de 5v/20A. Panglica de leduri o tai ca sa ramana fiecare led separat. Se roade vopseaua unde vrei sa lipesti firele - toate anodurile impreuna si toate catodurile impreuna. Eu folosesc firele de la panglica de la computer floppy disk. Sursa de alimentare de 5V o fixez pe spatele televizorului. Asta e o noua tehnica de inlocuit ledurile ? o intrebare si cum stingi ledurile? ca nu ai specificat,apoi spune-mi daca renunti la un led doua cum e cu umbrele de pe display? eu fac pariu cu tine ca termin inaintea ta de schimbat ledurile pe bareta pana termini tu tigania aia!! Editat Martie 25, 2017 de dani502017 Link spre comentariu
Vizitator Constantin Oncea Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Am mers pe calea schimbarii ledurilor, dar televizoarele sau intors. Prin conectare in paralel eu o rezolv problema definitiv. Atentie - nici o umbra pe display daca lipseste un led - te vei convinge singur. Luminozitatea se regleaza din sursa suplimentara la 4V(las de obicei rezerva sa nu fie intensitatea maxima). Cat despre deconectarea iluminarii - simplu. Verifici optocuplorul sursei la ce tensiune deconecteaza - intra in saturatie - cu un potentiometru de la tensiunea de iesire. Gasesti in televizor semnalul standby(5v led aprins) - prin 2 fire (masa si tensiune 5v) si o dioda ca sa nu sa se influenteze. Doua rezistente ce formeaza un divizor pt valoarea tensiunii stabilite de potentiometru la momentul testului si gata - televizorul stinge lumina din telecomanda. Link spre comentariu
Vizitator Constantin Oncea Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Asa arata o poza cu leduri conectste in paralel. Link spre comentariu
ledydep Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 Nu puneti o poza si cum arata televizorul cu blocul de alimentare atasat si cu restul montajului? Doamne, mare e gradina ta!! Link spre comentariu
Postări Recomandate