Vizitator Bajenica.gabriel Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Acum un an am desfacut statia de amplificare si nu mai gasesc hirtia pe care am scris ordinea tranzistorilor finaliQ22 Q21 Q35 Q34, si valoarea lui R24. Multumesc aticipat si daca am postat gresit scuze. Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Sanatate permanenta ! Asta e amplif. auto , etajele finale se alimenteaza cu V+/V-/GND din invertor.Urmareste linia V+ , colectoarele tz. legate acolo sunt NPN iar PNP vor fi la V- .Pune poze cu placa fata/spate si zi-ne ce finali are. Link spre comentariu
Vizitator Bajenica.gabriel Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 Salut si mersi de ajutor. Tranzistorii sunt 2n6488 NPN si 2n6491 PNP Link spre comentariu
Vizitator Bajenica.gabriel Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 Si spatele Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Daca e cum cred eu , cablajul etajelor finale e "in oglinda" si ar trebui ca Q22 si Q34 sa aiba colectoarele comune , la fel Q21 si Q35. Verifica asta si apoi mergi pe cele doua linii la C-urile de filtraj pe care le-am incercuit.Acolo ai + / - /GND.Sa zicem ca linia care pleaca din + ajunge la Q22/Q34=aceia vor fi NPN. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum