rares01 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Din pacate doar tnm detin.oricum multumesc pt efort Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Ca sa fii sigur ca il scrie corect TNM5000 atunci scrie nandul citestel salveazal si apoi fa comparatie cu cel de la mine si daca nu sunt diferente atunci la scris corect , si ca sa fii sigur iti trebuie un program comparator de binuri Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Uite acesta este programul incarci dumpurile in stinga sus 1 si 2 apoi apesi pe sagetile de sub Help si iti va spune daca sunt la fel sau nu HexCmp.exe Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 (editat) Eu am instalata versiunea asta 20180731 si nu am in lista nandul TC58NVG0S3ETAI0, a mai iesit vre-o noua versiune de soft la RT? La versiunea pe care o am acum, vad ca au corectat dimensiunea reala la nandul K9GAG08U0E acum are 2186Mbyte exact cat spune si "regele" BeeProg. Editat Octombrie 7, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Eu am versiunea 20180913 si acest nand TC58NVG0S3ETAI0 nu este in lista nici la aceasta versiune , ai vazut Costica ce tiam spus eu ca o sa apara versiune care se va corecta si acest nand K9GAG08U0E acum are 2186Mbyte cu dimensiunea corecta Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 (editat) Pai da, eu ce am spus mai sus.....am si acum bani pentru TNM dar inca mai astept poate baga chinezi astia o versiune de soft sa-l de-a gramada cu cracii in sus pe TNM , cand mai apare vre-o versiune pentru RT cu imbunatatiri majore sa ne instiintezi si pe noi Florine Editat Octombrie 7, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 In fiecare versiune mai pune cite ceva nanduri , spi etc. Si TNM-ul merge bine la nanduri , numai pe emmc nu lam probat ca nu am mai prins de scris emmc , mie imi place si TNM-ul Link spre comentariu
rares01 Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 am scris eu emmc cu tnmul si merge foarte bine, si la nanduri le citeste si srie indiferent ca e pe auto sau nu, testat pe samsung , ideea e ca in cazu asta nu merge. am comparat dumpurile si sunt diferite .posibil sa fie din cauza ca rt ul difera la functia la nand auto. totusi nu e in regula ca la verificare imi da eroare pe blocks, deci clar si flashurile sunt compromise. Link spre comentariu
rares01 Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 (editat) http://www.filedropper.com/ori_2 problema rezolvata, soft original copiat acum din alt tv functional (copiat cu tnm). mersi pt ajutor colegii Editat Octombrie 8, 2018 de rares01 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 (editat) Acum 9 ore, rares01 a spus: am scris eu emmc cu tnmul si merge foarte bine, si la nanduri le citeste si srie indiferent ca e pe auto sau nu, testat pe samsung , ideea e ca in cazu asta nu merge. am comparat dumpurile si sunt diferite .posibil sa fie din cauza ca rt ul difera la functia la nand auto. totusi nu e in regula ca la verificare imi da eroare pe blocks, deci clar si flashurile sunt compromise. Flashul de la acest nand la acest tv nu este compromis cel dat de mine , dar eram sigur ca fiecare programator difera la scriere ca este citit cu nand auto si doar cu RT809H merge scris , si cu TNM nu merge , pina la urma ce porcarii mai fac si chinezii astia ei sunt mici dar au cap firar mama lor al dracu ca TNM si RT tot de ei sunt facute dar difera intre ele porcarie de chineziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mancatori de orez ne da batai de cap Editat Octombrie 8, 2018 de Florinel TV Link spre comentariu
rares01 Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 "taietei" inteligenti Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Diferențe la citire și scriere am întâlnit și eu între TNM și RT (doar la unele flashuri) Am crezut că TNM-ul meu are probleme. Dar se pare ca nu numai eu am aceasta problema. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Diferentele intre RT809H si TNM5000 la citire scriere sunt doar atunci cind citesti un nand cu nand auto cu RT809H nul mai poti scrie cu TNM5000 , dar daca citesti cu RT809H un nand care il are in lista sil citesti normal atunci si cu TNM5000 il poti scrie fara probleme , problema provine doar cind citesti cu nand auto altfel nu sunt diferente de citire scriere intre ele Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Acum 29 minute, Florinel TV a spus: Diferentele intre RT809H si TNM5000 la citire scriere sunt doar atunci cind citesti un nand cu nand auto cu RT809H nul mai poti scrie cu TNM5000 , dar daca citesti cu RT809H un nand care il are in lista sil citesti normal atunci si cu TNM5000 il poti scrie fara probleme , problema provine doar cind citesti cu nand auto altfel nu sunt diferente de citire scriere intre ele Selectat din lista fara auto https://we.tl/t-MTpUvv8fN3 Link spre comentariu
geoky Postat Noiembrie 4, 2018 Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 Mai vrea cineva sa mai puna inca o data, softul NAND pentru televizorul din titlul topicului ? Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum