Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PHILIPS 32PFH4309/88 firmware

Postări Recomandate

Eu am instalata versiunea asta 20180731 si nu am in lista nandul TC58NVG0S3ETAI0, a mai iesit vre-o noua versiune de soft la RT?

La versiunea pe care o am acum, vad ca au corectat dimensiunea reala la nandul K9GAG08U0E acum are 2186Mbyte exact cat spune si "regele" BeeProg.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Pai da, eu ce am spus mai sus.....am si acum bani pentru TNM dar inca mai astept poate baga chinezi astia o versiune de soft sa-l de-a gramada cu cracii in sus pe TNM :85,  cand mai apare vre-o versiune pentru RT cu imbunatatiri majore sa ne instiintezi si pe noi Florine

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

am scris eu emmc cu tnmul si merge foarte bine, si la nanduri le citeste si srie indiferent ca e pe auto sau nu, testat pe samsung , ideea e ca in cazu asta nu merge.

am comparat dumpurile si sunt diferite .posibil sa fie din cauza ca rt ul difera la  functia la nand auto.

totusi nu e in regula ca la verificare imi da eroare pe blocks, deci clar si flashurile sunt compromise.

Link spre comentariu
Acum 9 ore, rares01 a spus:

am scris eu emmc cu tnmul si merge foarte bine, si la nanduri le citeste si srie indiferent ca e pe auto sau nu, testat pe samsung , ideea e ca in cazu asta nu merge.

am comparat dumpurile si sunt diferite .posibil sa fie din cauza ca rt ul difera la  functia la nand auto.

totusi nu e in regula ca la verificare imi da eroare pe blocks, deci clar si flashurile sunt compromise.

Flashul de la acest nand la acest tv nu este compromis cel dat de mine  , dar eram sigur ca fiecare programator difera la scriere ca este citit cu nand auto si doar cu RT809H merge scris , si cu TNM nu merge , pina la urma ce porcarii mai fac si chinezii astia ei sunt mici dar au cap firar mama lor al dracu ca TNM si RT tot de ei sunt facute dar difera intre ele :91   porcarie de chineziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mancatori de orez ne da batai de cap :91

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Diferentele intre RT809H si TNM5000 la citire scriere sunt doar atunci cind citesti un nand cu nand auto cu RT809H nul mai poti scrie cu TNM5000 , dar daca citesti cu RT809H un nand care il are in lista sil citesti normal atunci si cu TNM5000 il poti scrie fara probleme , problema provine doar cind citesti cu nand auto altfel nu sunt diferente de citire scriere intre ele

Link spre comentariu
Acum 29 minute, Florinel TV a spus:

Diferentele intre RT809H si TNM5000 la citire scriere sunt doar atunci cind citesti un nand cu nand auto cu RT809H nul mai poti scrie cu TNM5000 , dar daca citesti cu RT809H un nand care il are in lista sil citesti normal atunci si cu TNM5000 il poti scrie fara probleme , problema provine doar cind citesti cu nand auto altfel nu sunt diferente de citire scriere intre ele

Selectat din lista fara auto
https://we.tl/t-MTpUvv8fN3

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări