Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PHILIPS 32PFH4309/88 firmware

Postări Recomandate

Primul stick cu care am incercat a fost de 2GB, stiam ca nu merge cu capacitati mari, dar uite ca de data asta a fost invers. Nu-mi bat capul sa aflu de ce. Am alte necunoscute mai importante acum.

Astept si alte pareri ale celor experimentati, in legatura cu ultimul comportament descris anterior, al televizorului.

Va multumesc !

Link spre comentariu

O mica explicatie logica, sa inteleg si eu cum ati ajuns la aceasta concluzie, se poate ? Multumesc !

Pentru ca binarele se corup din vre-o 3 motive .

1 se corup pur si simplu

2 din cauza electroliticilor devalorizati sau cu esr marit

3 din cauza contactelor imperfecte sau defectari chipurilor BGA

Am banuit ca ati verificat condensatorii , softul l-ati rescris deja , a mai ramas Bga –ul

Nu e exclus sa fie si o problema de cuartz sau nand.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Daca ai salvat dumpul original din nand, cu selectie "NAND_AUTO", ala e motivul de nu se citeste si scrie bine, trebuie selectat TC58NVG0S3ETA00, asta daca ai RT809H, daca ai TNM5000 nu mai ma bag......dupa ce selectezi TC58NVG0S3ETA00 fa si o verificare "bad blocks detection" ca sa vezi cate blocuri defecte are nandul....Eheiiiiii cate dumpuri de nand salvate prost sunt postate pe forumuri nimeni nu stie si te chinui de muncesti de pomana........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Eu la acest nand K9F1G08U0DSCB0 imi spunea ca nu are blocuri defecte dar cind dadeam la scriere imi spunea ca este tot nandul cu blocuri defecte , eu lam salvat cu nand auto si am scris si alte nanduri cu nand auto si au functionat fara probleme dar cind ii dai sal scrie atunci tot cu nand auto trebuie altfel nu merge bine dupa selectie TC58NVG0S3ETA00 si trebuie scris tot cu nand auto si va fi ok

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Daca ai numai TNM5000 sar putea sa nu mearga softul din nand de la mine ca eu lam salvat cu RT809H pe  nand auto ca pe atunci nu aveam TNM5000 si nici in softul lui RT809H nu era trecut nandul acesta TC58NVGOS3ETA10 in programul programatorului , dar nui problema cu nand auto pe RT809H merge , aceasta metoda este testata de mine , daca selectezi nandul TC58NVGOS3ETA10 si il scrii nu il scrie corect doar cu nand auto

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări