Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PHILIPS 32PFH4309/88 firmware

Postări Recomandate

On 11/23/2018 at 4:36 PM, geoky said:

Cu siguranta a fost descarcat, numai sa vrea sa-l puna, colegul ... :somn:

Sa ne spuneti si noua daca ati gasit ceva baduri la nandul TC58NVG0S3ETAI0 dupa ce l-ati rescris

Link spre comentariu

Am avut un LG 42LG3000, care am stat de el sa-l inchid, inlocuit C-urile in PSU, si 5 lampi CCFL 945/3,5mm, ca sa nu stau cu ecranul desfacut... si inca un Alba, la care "am bibilicit" sa-l adaptez in BG/DK ...

Abia dupa 16:00 am terminat ...

Am pus softul pe stick, i-am dat actualizare, si-a facut-o corect, dar "CI Plus key Failed", tot nu a disparut.

Nu-mi ramane decat sa mai scriu odata celalalt soft care ziceti ca este original, cu toate ca este o diferenta enorma intre el si ce am gasit eu in televizor...

Link spre comentariu
42 minutes ago, geoky said:

Am avut un LG 42LG3000, care am stat de el sa-l inchid, inlocuit C-urile in PSU, si 5 lampi CCFL 945/3,5mm, ca sa nu stau cu ecranul desfacut... si inca un Alba, la care "am bibilicit" sa-l adaptez in BG/DK ...

Abia dupa 16:00 am terminat ...

Am pus softul pe stick, i-am dat actualizare, si-a facut-o corect, dar "CI Plus key Failed", tot nu a disparut.

Nu-mi ramane decat sa mai scriu odata celalalt soft care ziceti ca este original, cu toate ca este o diferenta enorma intre el si ce am gasit eu in televizor...

Ati pus pe stick si cele 10 fisiere din arhiva "EmptyBurn_package"?, daca da, nu va ramane decat sa mai rescrieti inca o data nandul cu celalalt soft.....

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări