electronix_2006 Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 Buna ziua ! Am intalnit o problema la o boxa bluetooth Mifa f10.Eu am un laptop sony vaio vpceh1h1e cu windows 7 x64 Home premium. Problema este ca detecteaza boxa,dar o vede ca si tastatura,dar in Sounds -> PlayBack imi apare un device sub forma unor casti bluetooth.Pot sa le setez ca default,dar nu se aude nimic insa imi apare ca ar trimite semnal catre ea. Am testat boxa pe laptopurile a doi colegi si la unul merge,el avand windows 8.1 ,iar la celalalt care are windows 10 a mers dar cu ceva chinuiala. Stie cineva care ar putea fi problema ? Link spre comentariu
validae Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Încercaţi să detectaţi din nou manual boxa cu Add new hardware, în Control Panel. Link spre comentariu
electronix_2006 Postat Martie 23, 2017 Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 Am incercat si tot la fel o vede. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Driverul pentru BT e cel dedicat sau este generic din WIN ? Link spre comentariu
electronix_2006 Postat Martie 23, 2017 Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 (editat) Acum il am pe cel dupa site de la sony,dar am incercat si cu unul instalat de driver pack solution si tot nu merge. Editat Martie 23, 2017 de electronix_2006 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Deschide mixerul din placa de sunet , cu boxa conectata si vezi sa nu fie canalul respectiv cu vol la minim. Link spre comentariu
electronix_2006 Postat Martie 23, 2017 Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 Este la maxim,am dat sa fac si test de sunet pe ea si imi arata ca trimite,dar nu se aude nimic. Se aude boxa doar cand se conecteaza cu laptopul,dar doar atat. Am dat si "set default" si tot nu se aude. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum