Vizitator Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Subiect inchis, i-am pus capacul si l-am dat clientului, ca astepta alt tv la rind.......... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 (editat) Multumesc colegu, am vazut ca a dat drumul rusi la descarcari, am descarcat si eu un dump de proba, il pun aici pentru toti colegi, iar tu cind ai nevoie imi spui si iti descarc(pentru datorie, ori de la rusi ori de la arabi). Am reusit de la 7 dimineata si pina acum sa dau de cap cum se descarca softuri de la arabi("amwajsat.net") e complicata treaba.......am pierdut 10 dump-uri made in china, dar a meritat si timpul si dumpurile pierdute, sint mai buni decit rusi, in sensul ca gasesti dumpuri foarte rare, in special pentru chinezarii, softuri pentru NAND flash(pentru cei care au programatoare) care la rusi nu prea am vazut, metoda lor de descarcare e una simpla si eficienta, trimiti un dump la userul respectiv(cu trimisul dumpului e mai complicat, ca toate setarile care trebuiesc facute e in limba araba) care are dumpul de care ai nevoie si te lasa sa descarci imediat(banuiesc ca daca ii trimiti un dump alterat si vede ca nu e bun, a doua oara nu te mai baga in seama). Am descarcat dumpul original de la ei si vad ca tv-ul nu iese din st-by, posibil ca dumpul sa nu fie bun, o sa incerc si cu dumpurile de la rusnaci. Multumesc colegilor pentru interventie. https://files.fm/u/kwpdw73h#_ Pentru ca am deschis acest subiect, mai mult pentru colegi care vor sa se inregistreze sau care au incercat sa se inregistreze pe forumul arabesc, ma simt dator sa mai adaug urmatoarele: astazi am vrut sa descarc un dump de pe forumul arabesc si am fost intimpinat de un mesaj, adica mi-sa pus interdictie pentru citeva zile, pentru ca cele 5 raspunsuri (ca sa ai acces la descarcari dumpuri), pe care eu le-am dat sub forma de dumpurii urcate pe forumul lor, sint lipsite de sens, in concluzie trebuie sa dai 5 raspunsuri in limba araba(nu accepta decit in araba, nici macar engleza) la diferite topicuri, cind ma gindesc ca am pierdut 10 dumpuri rare..... :91 ....,una peste alta tot forumul REMONT e cel mai bun...... Editat Aprilie 5, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 acolo pe siteul arab trebuie sa te inveti sa scri de la dreapta la stanga,apoi traducere cu google foloseste cuvinte de genul,alah fie cu voi,alah sa va ajute,zile bune cu alah sa aveti asa poate reusersti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 acolo pe siteul arab trebuie sa te inveti sa scri de la dreapta la stanga,apoi traducere cu google foloseste cuvinte de genul,alah fie cu voi,alah sa va ajute,zile bune cu alah sa aveti asa poate reusersti. Dracu' s-ai cheptene de arabi imputiti, cine crezi ca mai intra pe forumul lor.....putea macar sa faca si in limba engleza, era alta fasole.... Link spre comentariu
radu72 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 (editat) Bine macar ca ai reusit sa te inregistrezi,ca am pierdut si eu anul trecut pe forumul lor mult timp cu inregistrarea si am abandonat pina la urma.Era o intrebare (asta cu Google translate):ce scrie inainte de "forum valuri"?..dracu" sa.i ia,inainte...inseamna in stinga cuvintelor sau in dreapta...indiferent ce scriam nu era bun!Asa ca pina la urma tot cu rusii.. Editat Aprilie 6, 2017 de radu72 Link spre comentariu
legionaru Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Domnilor, a-ți schimbat bareta led la acest model? Știe cineva codul acesteia? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum