Feretech Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 (editat) "Place f,mult la mine acest integrat vreau sa construiesc un amplificator de la 0", am cautat pe net (ebay) unde pot cumpara acest integrat dar originalul cu M5 am gasit numai in SUA si destul de scump 50 de US $ care include si taxe postale.In China pot cumpara cu 10$ acest integrat care are extensia "AJ R1 Cu" dar nu stiu daca corespunde calitativ acesta clona cu originalul.Astept pareri sau sfaturi despre acest integrat made in China sa cumpar sau nu? Am rescris introducerea acum cred ca corespunde ARIEI,scuze pentru deranj dle tehnicus minusculus! Editat Martie 21, 2017 de Feretech Link spre comentariu
Darden Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 Am eu unul original, recuperat, daca esti interesat!!! Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 (editat) Ia vezi ce e subliniat în captura de mai jos: Pe acest forum exista arie pentru depanatori. N-ar fi treaba mea, dar e total deranjant să pierzi timpul deschizând o pagină a unui nou topic inițiat pe aria care te intereseaza și să vezi că un aiurit întreabă ceva care, de fapt, n-are nicio legătură cu aria respectivă. Editat Martie 21, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
Feretech Postat Martie 21, 2017 Autor Partajează Postat Martie 21, 2017 Am eu unul original, recuperat, daca esti interesat!!! Ma intereseaza ,detalile discutam pe PM. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum