Vizitator cata82 Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 pt modificare cu sursa reglabila intrarea sursa pinul 5 si 6 iesire 3,3v pinul 3 si 4,corect? mai trebuie sa anulez si altceva?Ce treaba ai cu fb7116?!?! Nu este transformator, asa cum ai zis mai devreme in topic, ci este o bobina. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Ce treaba ai cu fb7116?!?! Nu este transformator, asa cum ai zis mai devreme in topic, ci este o bobina. da,mi-am dat seama de greseala.si am corectat ok,caz inchis domnilor va urez o noapte linistita !!! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 iata si punctul meu de vedere ... acum vreo 2 saptamini , m-a sunat un depanator din buzau care avea un aparat identic la reparat , cu acelasi defect . depanatorul cumparase succesiv , de la un magazin x din buzau , un lot de 2 sau 3 bucati de g973 si care al naibii lot n-a mers nici macar unul din ele . depanatorul m-a intrebat daca am sau nu un g973 de buna calitate ? eu , stiind ca ambele mele integrate provin din exact acelasi loc de unde le-a achizitionat si magazinul x , am inceput sa am oarece dubii asupra lor si i-am propus sa le ia pe amindoua fara bani , sa le probeze deci , si daca merge vreunul din ele sa-mi plateasca la urma , insa depanatorul m-a refuzat si a zis ca el nu sta sa piarda timpul degeaba . domnul dani502017 a beneficiat de pretul zero de achizitie , in speranta ca ma voi convinge si eu daca treaba e laie sau e balaie . in acest moment m-am convins pe deplin ca sint foarte mari sanse ca o parte din integratele g973 din capitala sint defecte de noi , iar eu am tras doar lozuri necistigatoare la marea extragere din casoleta furnizorului . avind in vedere ca nu doresc , sub nici un motiv , ca sa se simta cineva pacalit de catre mine , sint gata sa-i returnez chiar astazi dlui dani502017 suma platita , ori direct in cont , ori personal miercurea / joia viitoare cind vin eu iar in bucuresti ... impreuna cu scuzele mele sincere pentru neplacerile provocate ... Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 iata si punctul meu de vedere ... acum vreo 2 saptamini , m-a sunat un depanator din buzau care avea un aparat identic la reparat , cu acelasi defect . depanatorul cumparase succesiv , de la un magazin x din buzau , un lot de 2 sau 3 bucati de g973 si care al naibii lot n-a mers nici macar unul din ele . depanatorul m-a intrebat daca am sau nu un g973 de buna calitate ? eu , stiind ca ambele mele integrate provin din exact acelasi loc de unde le-a achizitionat si magazinul x , am inceput sa am oarece dubii asupra lor si i-am propus sa le ia pe amindoua fara bani , sa le probeze deci , si daca merge vreunul din ele sa-mi plateasca la urma , insa depanatorul m-a refuzat si a zis ca el nu sta sa piarda timpul degeaba . domnul dani502017 a beneficiat de pretul zero de achizitie , in speranta ca ma voi convinge si eu daca treaba e laie sau e balaie . in acest moment m-am convins pe deplin ca sint foarte mari sanse ca o parte din integratele g973 din capitala sint defecte de noi , iar eu am tras doar lozuri necistigatoare la marea extragere din casoleta furnizorului . avind in vedere ca nu doresc , sub nici un motiv , ca sa se simta cineva pacalit de catre mine , sint gata sa-i returnez chiar astazi dlui dani502017 suma platita , ori direct in cont , ori personal miercurea / joia viitoare cind vin eu iar in bucuresti ... impreuna cu scuzele mele sincere pentru neplacerile provocate ... Chiar nu e cazul de returnare de bani si produs daca era folosit mai ziceam dar produsul era nou,problema noastra e ca mergem cu incredere la magazine si cumparam produsele lor fara a putea fi testate ,iar daca le zici ca produsul nu e ok spun ca noi suntem de vina.Reclamatii am vazut multe pe la magazinele de pe maica domnului ,chiar ieri cand am fost sa iau adeziv termic era un tip care luase 100 de leduri din care 15 nu erau functionale iar vanzatoarea ia zis ca de unde stie ea ca nu lea ars tipul care le-a cumparat,In fine ce putem face noi este sa nu mai recomandam anumite magazine care vand piese defecte,pentru ca nu e placut sa pierdem vremea pe drumuri pentru o piesa si la urma sa vedem ca tot nu e ok.Asa ca d-le Mishu scuzele nu isi au rostul,scuzele ar trebui sa vina din partea magazinului si atat.Va doresc o zi buna!!! Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 D'ar fi doar atat ar fi ok , dar la unele facaturi se lasa cu bubuieli si mai crapa si alte componente, Atunci e bai mare . Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Salutare . tv rezolvat cu sursa externa cea din postul #25 chiar o recomand se mentine la o temperatura normala,singurul lucru e ca trebuie sa aveti adeziv termic pentru ca nu e lipit radiatorul,dar la 12 lei merita.De acum voi recomanda sau nu recomanda magazinele cu piese defecte . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum