Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

g973-120adjf11u

Vizitator dani502017

Postări Recomandate

Vizitator dani502017

Seara buna, am schimbat g973 dar din pacate nici o schimbare ori sant de proasta calitate integratele ,ori nu stiu ce e,asta nou se alimenteaza 5v dar scoate 0.45v ,pana la urma maine am sa iau o sursa reglabila dc/dc 3,3v 5a si la revedere

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Ceva rezistenta mica pe pinul out ?? .. nu cred ca Misu ti-a dat un stab fake !!

cel vechi scotea 1,2v ,asta 0.5 ,mishu nu are nici o vinamnici nu m-am gandit la asa ceva ,integratul era nou am ales eu din doua bucati care le avea,se poate intampla am mai patit cu alte integrate din 4-5 buc 3 erau ok,

Link spre comentariu

CARE , ASTA : 5-6 diode 1N4007 puse în conducție directă între baza 2N3055 și masă,baza polarizată din colector cu 500-1000 Ohm(tatonare). ? :rade:

GLUMITAAA !!!

Editat de leoncris
Link spre comentariu

La anumite scule( made in china),mai ales,modificarea in schema nu mai este dreptul fabricantulu,

poate fi si dreptul depanatorului,scopul final este inbunatatirea utilajului

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

pt modificare cu sursa reglabila intrarea sursa pinul 5 si 6 iesire 3,3v pinul 3 si 4,corect? mai trebuie sa anulez si altceva?

post-264113-0-73315000-1490301913_thumb.jpg

Editat de dani502017
Link spre comentariu

Referitor la G973, are pad sub integrat (pinul 9) care trebuie sa fie lipit la GND pe cablaj. Poate de asta nu scoate 3,3V cel pe care l-ati pus nou.

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Referitor la G973, are pad sub integrat (pinul 9) care trebuie sa fie lipit la GND pe cablaj. Poate de asta nu scoate 3,3V cel pe care l-ati pus nou.

da,a fost primul lucru pe care l-am facut

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări