Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vestel 17mb12-2 42 inchi

VALENTIN STANCU

Postări Recomandate

Salutare colegi.Am un tv plasma cu mb(17mb12-2) defect.Am gasit pe net o placa vestel 17mb12-2, dar cu setari pentru panel de 26 lcd.Totul este ok, functioneaza, dar are imaginea marita mult in partea dreapta.Am intrat in service mode, am incercat sa schimb tipul de panel, din 26 in 42 dar nu se poate.Ma gandesc sa schimb dumpul, cel vechi de pe placa defecta nu se mai poate citi, este alterat.Ma puteti ajuta cu un dump sau un sfat?Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Televizorul este plasma si are arsa placa de baza(17mb12-2).Eu am gasit pe net o placa 17mb12-2 second hand, dar care provine dintr-un tv lcd cu diagonala de 26".Eu trebuie sa modific in service meniu tipul panelului si nu se poate.Model plasmei mele : TECHWOOD PLASMA 428, PLASMA PANEL 42" PDP SAM 42HDW2 si are panelul SAMSUNG model S42AX-YB03.Multumesc.

Link spre comentariu

...nu vreau sa te dezamagesc, dar nu cred ca este asa de simplu,...o setare de panel si gata , mai ales ca unul este plasma si altul LCD....poate ca nu am inteles eu bine ce vrei sa faci !!!

Link spre comentariu

Televizorul este plasma si are arsa placa de baza(17mb12-2).Eu am gasit pe net o placa 17mb12-2 second hand, dar care provine dintr-un tv lcd cu diagonala de 26".Eu trebuie sa modific in service meniu tipul panelului si nu se poate.Model plasmei mele : TECHWOOD PLASMA 428, PLASMA PANEL 42" PDP SAM 42HDW2 si are panelul SAMSUNG model S42AX-YB03.Multumesc.

Da intradevar tv-ul tau e "pleazma" :rade:, trebuie sa rescrii VCT7973P cu soft adecvat pentru panelul S42AX-YB03, cred ca merge cu postal 3, am gasit ceva soft pe la rusi, dar trebuie sa spui daca ai programator sa rescrii softul din VCT7973P.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

pentru VCT nu merge cu AD-mem, AD-pic,etc....nu stiu ce ai , dar cu postal 3, poti sa scrii softul care trebuie ! Mult noroc !

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Am un programator cumparat de la ADELAIDA,scrie cu PONYPROG2000.Este ok?

Nici vorba de asa ceva, cel mai ieftin programator cu care poti sa rescrii softul din VCT7973P, este Postal 3, da o cautare cu gogu "Programator eeprom flash Postal3 pe USB 93xx 24xx 25xx", am vazut pe OLX.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Nu este problema daca nu merge cu AD-MEM01.O sa comand unul sau imprumut unul de la un coleg.Imi puteti trimite dumpul?

Vezi ca sint doua softuri pentru VCT7973P, unul de 512k si unul de 1Mb , tu trebuie mai intii sa salvezi dumpul din VCT7973P si vezi ce marime are fisierul bin, dupa care rescrii cu unul din cele doua dumpuri, care are marimea potrivita....

https://files.fm/u/nrrp522j#_

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări