Vizitator eugenro2001 Postat Decembrie 23, 2004 Partajează Postat Decembrie 23, 2004 SalutVreau sa inlocuiesc becurile pe care le am in comutatoarele masinii cu LED-uri.Asa ca am cumparat de la magazin un LED albastru ultrabright. Cel putin asta este ceea ce am cerut eu.Ajuns acasa, hai sa fac experiente sa imi dau seama cum e mai bine sa-l pozitionez. Ii pun o rezistenta de 1k si il alimentez la 12V.Minune mare! LED-ul incepe sa lumineze mai intai rosu, apoi verde, apoi albastru si tot asa,, schimband culoarea cam la o secunda. Daca ii pun rezistenta mai mica, frecventa creste.Nu am mai lucrat cu ultrabright si nici cu LED-uri albastre asa ca am niste intrebari:Ce minune e asta cu LED-ul asta care isi schimba singur culoarea?Cum pot sa il fac sa lumineze doar o anumita culoare?Care este curentul recomandat pt ultrabright?Care este curentul pt LED-urile SMD folosite in telefoanele mobile? Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Decembrie 23, 2004 Partajează Postat Decembrie 23, 2004 Cred ca a gresit vanzatorul si ti-a dat un led cameleon. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 21, 2005 Partajează Postat Martie 21, 2005 haoleoooo.. da exista asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Martie 21, 2005 Partajează Postat Martie 21, 2005 da exista :P Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Martie 21, 2005 Partajează Postat Martie 21, 2005 Si eu am leduri cameleon, ce ai tu nu este led albastru ultrabright :)Nu ai cum sa-l faci sa ramana pe o singura culoare, trebuie sa cumperi un led albastru normal. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 21, 2005 Partajează Postat Martie 21, 2005 Sunteti tariRaspuns primit dupa 3 luni, cred ca omul de atunci a schimbat si masina :lol: Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 haha.. adevar graiesti ma vasile ma..dar totusi..unde gasesc led dinasta kmeleon.. si cu cat? ca tare sas vrea sa vad si eu asa ceva.. si sa imi si pun pe masina Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Martie 22, 2005 Partajează Postat Martie 22, 2005 In Bucuresti -> strada Maica Domnului, pe langa Conex Electronic. S-ar putea sa gasesti chiar si la ei. Link spre comentariu
SORAN Postat Septembrie 16, 2005 Partajează Postat Septembrie 16, 2005 Led-uri misto gasiti aici: http://www.zexstar.com (e firma din Romania) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 16, 2005 Partajează Postat Septembrie 16, 2005 SORAN nu vrei matale sa dai ceva reclama pe forum ?Astfel vei avea vanzari bune si vei sustine 0,0005% din comunitatea electronistilor care nu se stie cand cumpara.... dar cumpara Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 16, 2005 Partajează Postat Septembrie 16, 2005 Parca ledurile alea se numesc bicolore si are 3 picioruse.EU asa am dar nu are numai 3 culori!?!? Link spre comentariu
Vizitator lukacristian Postat Septembrie 24, 2005 Partajează Postat Septembrie 24, 2005 nu este neaparat sa aibe 3 picioruse, deoarece in interiorul ledului se afla un micro montaj cu 3 leduri,montajul alimentandu-se normal cu + shi - ... Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 Raspuns primit dupa 3 luni, cred ca omul de atunci a schimbat si masinaN-a schimbat-o . . . . si nici nu crec ca o schimba in urmatorii 20 de ani :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum