Vizitator Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 (editat) S-ar putea ca din graba sa fi confundat ultima cifra 8 cu B Rectific ce am spus mai sus, "s-ar putea ca din graba sa fi confundat tu ultima litera B cu cifra 8"...oricum cred ca sa inteles ce am vrut sa spun....Eu zic ca daca ai face un transfer termic mai bun, tv-ul ar merge bine, adica pus un termopad(guma termica) pe integrat, peste termopad o bucata de tabla(de 2-3mm aluminium) si capatul opus al tablei prins cu un surubel de partea metalica a tv-ului, am facut asemenea artifici(improvizati) cind nu am gasit integrat de schimb, dar nu stiu cum e la tine acolo..... Editat Martie 25, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
codrut Postat Martie 25, 2017 Autor Partajează Postat Martie 25, 2017 asa am facut si merge de 2 zile. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 asa am facut si merge de 2 zile. Atunci e OK. Link spre comentariu
SASSU Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 V-am spus de la inceput ca e t-con Link spre comentariu
codrut Postat Martie 27, 2017 Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 Da. Multumesc frumos! Link spre comentariu
codrut Postat Martie 27, 2017 Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 Da. Multumesc frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum