virgil_19 Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Va salut . Am acest cup. MW . care ma inebuneste , face descarcari , la carcasa si cu mica scoasa .Ce poate sa fie defect ? Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Martie 20, 2017 Autor Partajează Postat Martie 20, 2017 Va salut . Nu are sig.pe inalta. Virgil. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Ghidul de unda de la magnetron cum arata ?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 E murdar pe zona aia pe unde ies undele. (ghid) Curata si eventual vopseste/izoleaza daca i-a sarit smaltul. Atentie cu ce izolezi. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Martie 20, 2017 Autor Partajează Postat Martie 20, 2017 Va salut . Ghidul arasta perfect , partea superioara la carcasa metalica a cuptoroloi este cu problema = carbonizata . Cu ce se poate izola , dupa curatare . Cu stima . Virgil. Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Sanatate permanenta ! Eu folosesc lac electroizolant , da cautare pe Gogu si alege.E OK si cu vopsea cum recomanda colegul @Fanel. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Martie 20, 2017 Autor Partajează Postat Martie 20, 2017 Multumesc . Virgil. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Eu am izolat , dar la coltul usii era strapuns, cu o bucata de plastic transparent taiata din peturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum