lucian_v Postat Martie 23, 2017 Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 Domnilor apreciez ajutorul dvs foarte mult si mi as dori sa nu rezulte certuri de aici problema este ca eu tot nu sunt lamurit cum sa leg amarata asta de plita Link spre comentariu
nationalistu Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 (editat) Am vazut acuma ca ai racord trifazic,deci o alimentezi ca in a doua poza. Editat Martie 23, 2017 de nationalistu Link spre comentariu
lucian_v Postat Martie 23, 2017 Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 (editat) Adica l1 fazaL2 faza2 fire de nulAm in total 4 fire fara impamantare care merg de la plita la tablou.Problema e ce fel de siguranta pun? sa pun o tetrapolara? dar nu am gasit cu protectie diferentiala..sau nu am stiur eu sa caut si ce valoare sa aiba? sau sa pun 2 bipolare cu protectie diferentiala si alimentate din 2 faze separate?Siguranta este nelamurirea mea acumVa mtumesc din nou Editat Martie 23, 2017 de lucian_v Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Tripolara de 25A Link spre comentariu
lucian_v Postat Martie 23, 2017 Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 Multumesc frumos Link spre comentariu
lucian_v Postat Martie 24, 2017 Autor Partajează Postat Martie 24, 2017 Deja incep sa va enervez cred Este ok daca pun o tetrapolara in loc de tripolara? nu gasesc tripolara de 25 cu protectie diferentiala de la abb.... ma gandeam sa iau o tetrapolara si las un pol liber... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Da, merge si asa. Sa nu cumva sa iti treaca prin cap sa bagi E-ul prin vreo siguranta sau ceva care decupleaza. Eventual poti plusa un pic la cei 25 A, cu o marime. Link spre comentariu
vera Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Daca cumperi tetrapolara, si cuplezi cele 2 circuite la ea (cel destinat plitei si cel de rezerva), faci o treaba f buna. Vei avea 2 circuite independente pe care le poti utiliza cum vrei. Cred ca 20A (tetrapolara) sunt arhisuficienti (max. 25A, in nici un caz mai mare, doar protejam circuitul cu conductor de 2,5mmp). Link spre comentariu
danpin Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Daca cumperi tetrapolara, si cuplezi cele 2 circuite la ea (cel destinat plitei si cel de rezerva), faci o treaba f buna. Vei avea 2 circuite independente pe care le poti utiliza cum vrei. .... Mi se pare ca ceva nu se pupa... Link spre comentariu
lucian_v Postat Martie 24, 2017 Autor Partajează Postat Martie 24, 2017 O sa recapitulez: eu am 2 circuite (unu a fost tras in plus ca poate trebuie..si a trebuit ) dar in final practic eu acum intre plita si tablou am 5 fire de 2.5. 1 - nul 2 - nul 3 - faza L1 4 - faza L2 5 - impamantare la plita legaturile sunt clare, iar la tablou voi pune o siguranta tetrapolara (20 A ) si voi lega : 1 - cele 2 nuluri 2 - faza L1 3 - faza L2 4 - liber Acum asta pare a fi finalul... Link spre comentariu
vera Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Ai 2 circuite cu 5 conductori, pe care le cuplezi astfel: 1-faza R; 2-faza S; 3-fazaT; 4-nul; 5-nul protectie (la bara din tablou). Link spre comentariu
lucian_v Postat Martie 26, 2017 Autor Partajează Postat Martie 26, 2017 @vera - ai vazut pozele de la inceput? unde sa leg faza T?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 R, S, sunt cablate, T e wireless. Link spre comentariu
vera Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Nu legi faza T,ramane in aer. Avantajul este ca ai 2 circuite trifazate, la care poti conecta orice consumator. Poate maine, cumperi un boiler, instant sau mai stiu eu ce. Nu stai in fiecere zi sa faci instalatia electrica. Link spre comentariu
lucian_v Postat Martie 27, 2017 Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 Va multumesc foarte mult domnilor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum