Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor traf amplificator

Vizitator hothead

Postări Recomandate

Vizitator hothead

salutare

am si eu nevoie de ceva ajutor vreau sa fac un amplificator pe lampi.schema sugereaza sa folosesc 2 trafuri hammond unul e 125Ese de output si 270dx power.cum nu am sanse sa le gasesc as vrea sa stiu cu ce le-as putea inlocui sau macar datele sa ma duc la cineva sa mi le confectioneze(in romana ca nu inteleg pe site ce scrie iesiri si toate cele)

schema http://annex.ax84.com/media/ax84_m325.pdf

traf power http://www.hammondmfg.com/263.htm este 270DX in lista

Multumesc :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MiniTehnicus

1

• hbi

1

• zal

1

Top autori în acest subiect

Pe pagina a 2-a este dat tipul de trafo iesire dar se poate folosi orice transformator cu 3 sau 5kohmi impedanta in primar si 4-16 ohmi in secundar.Pentru cele gata realizate gasesti lundhal care sunt mai bune calitativ decat hammond sau poti sa le confectionezi.Sunt destule posturi care arata care sunt datele pentru bobinarea unui trafo iesire SE pentru EL34.Daca gasesti trafo iesire de la un aparat de radio poti schimba EL34 cu EL84 in schema pentru a se folosi ca in varianta originala.Sau daca ai ocazia sa gasesti un amplificator Sigma sau Doina de piese poti recupera trafo iesire care este ceea ce ai nevoie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări