Vizitator Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 (editat) Azi am tur cu vaporul, vad tot ce e pe tarm, mai putin la broaste testoase. Am cuiburi protejate chiar pe plaja mea. Insula broastei e chiar vizibila din locul unde stau. Maine voi explora terestru. Astia au reguli de circulatie pe aici? Merg haotic si drumurile sunt inguste si scuteristii si atevisti par gata bauti si pregatiti sa isi doneze orice organ, mai putin ficatul si creierul care sunt avariate. Editat Iulie 26, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Marcati-mi si mie pe o harta a insulei cam ce e de vazut si unde. Poate iau si o masina. Sper sa fie si drumuri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Super plimbarea, 8 ore , cam lunga dar peisajele si locurile in care am oprit au fost superbe. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Plaja cu epava-Navagio si Blue Caves. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Da. Despre ele vorbeam. Epava nu prea m-a dat pe spate, dar plaja pe care statea e super! Cand o sa ajung prin tara poate o sa pun si cateva poze. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 (editat) O sa incerc astazi sa ma uit pe o harta a insulei si sa incerc sa-mi aduc aminte de locuri prin care am fost. O prima remarca este legata de drumuri. Drumuri sunt, cateva principale, putin mai late, cu o banda pe sens, iar celelalte destul de inguste, dar in stare buna. Cu ceva efort, am reusit sa trecem doua masini, una pe langa cealalta, un Logan si un Land Rover model mai vechi. Peisajele in interiorul insulei sunt superbe, chiar si un simplu drum printr-o padure de pini, la o anumita ora a dupaamiezii, cand razele solare puneau in evidenta verdele crud al frunzelor. In Exo Chora este un maslin vechi de 2000 de ani, iar drumul pana acolo este foarte frumos simai pot fi vizitate cateva obiective. In orasul Zante (Zakintos) este cel mai mare parc acvatic de distractii din Europa, cel putin asa spun ei. Distractii extreme pe tobogane de zeci de metri inaltime. Eu m-am dat cu juniorul pe cel mai mic!!! Editat Iulie 27, 2017 de CIBY2 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 In sfarsit am ajuns, ca bunic, in Antalya cu familia baiatului meu. Cu o luna si jumatate am fost, tot pe malul marii, in Spania. Recomand Antalya: mai multa curatenie si mai multa grija fata de oameni. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 14, 2023 Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Recomand Baile Sarate Ocna-Mures! Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Septembrie 14, 2023 Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Acum 9 minute, Toni Marginean a spus: Recomand Baile Sarate Ocna-Mures! Poti sa revii, te rog, cu mai multe detalii? Ocna Mures era in planul unei vacante pe care am avut-o la inceputul lunii septembrie dar am renuntat din cauza prognozei meteo nefavorabile din acea perioada. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 14, 2023 Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Cei la care le-am recomandat au fost foarte incantati. Ofera servicii complete ca prin Ungaria. Momentan au cam 2000 de clienti pe zi, iar capacitatea este pana in 1000. Se poate lua masa in interior, sunt bazine cu apa calda, rece si sarate. Cazarea in oras este in "floare'' la particulari. Eu am casa parinteasca la 3 kilometri de bai si tot renovez la ea de 4 luni ca sa merg acolo cu prietenii (evident fara bani). Mai am vreo 1-2 luni si este gata. Link spre comentariu
Tzap Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Salut. Ceva recomandari intr-o zona de munte unde se poate ajunge si cu trenul si exista cazari la preturi decente cu optiunea de plata card de vacanta Edenred ? Link spre comentariu
Atlas nou Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 La 07.12.2023 la 1:05, Tzap a spus: Salut. Ceva recomandari intr-o zona de munte unde se poate ajunge si cu trenul si exista cazari la preturi decente cu optiunea de plata card de vacanta Edenred ? Buna Toplita.Piscina acoperita,apa mezotermala.Preturi mici. Cu trenul nu am fost de mult. Pensiuni pe net,sunt multe.Am fost cu cardul de vacanta al sotiei,lucreaza in invatamant. Spor Alex Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Acum 40 minute, Atlas nou a spus: Toplita.Piscina acoperita,apa mezotermala Te referi la strandul din Statiunea Bradul de langa Toplita? Link spre comentariu
Atlas nou Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Buna Exact.Are o denumire noua Banffy.Bradul era pe vremuri. S-a extins,acum are 2 piscine exterioare si una acoperita. Spor Alex Link spre comentariu
Tzap Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 23 hours ago, Atlas nou said: Buna Toplita.Piscina acoperita,apa mezotermala.Preturi mici. Cu trenul nu am fost de mult. Pensiuni pe net,sunt multe.Am fost cu cardul de vacanta al sotiei,lucreaza in invatamant. Spor Alex Multumesc pentru sfat, il voi lua in considerare pentru anul viitor. Ramane valabila totusi intrebarea pentru locatii ceva mai aproape de Bucuresti si neaparat unde pot ajunge cu trenul ( fara sa intru in detalii, sunt mai multe motive ). Si bineinteles cu card de vacanta. Mai astept idei, multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum