Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat de vacanta

Vizitator

Postări Recomandate

Azi am tur cu vaporul, vad tot ce e pe tarm, mai putin la broaste testoase. Am cuiburi protejate chiar pe plaja mea. Insula broastei e chiar vizibila din locul unde stau. Maine voi explora terestru. Astia au reguli de circulatie pe aici? Merg haotic si drumurile sunt inguste si scuteristii si atevisti par gata bauti si pregatiti sa isi doneze orice organ, mai putin ficatul si creierul care sunt avariate. :)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

O sa incerc astazi sa ma uit pe o harta a insulei si sa incerc sa-mi aduc aminte de locuri prin care am fost.

O prima remarca este legata de drumuri. Drumuri sunt, cateva principale, putin mai late, cu o banda pe sens, iar celelalte destul de inguste, dar in stare buna. Cu ceva efort, am reusit sa trecem doua masini, una pe langa cealalta, un Logan si un Land Rover model mai vechi.

Peisajele in interiorul insulei sunt superbe, chiar si un simplu drum printr-o padure de pini, la o anumita ora a dupaamiezii, cand razele solare puneau in evidenta verdele crud al frunzelor.

In Exo Chora este un maslin vechi de 2000 de ani, iar drumul pana acolo este foarte frumos simai pot fi vizitate cateva obiective.

In orasul Zante (Zakintos) este cel mai mare parc acvatic de distractii din Europa, cel putin asa spun ei. Distractii extreme pe tobogane de zeci de metri inaltime. Eu m-am dat cu juniorul pe cel mai mic!!!

Editat de CIBY2
Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
Toni Marginean

In sfarsit am ajuns, ca bunic, in Antalya cu familia baiatului meu. Cu o luna si jumatate am fost, tot pe malul marii, in Spania. Recomand Antalya: mai multa curatenie si mai multa grija fata de oameni.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Acum 9 minute, Toni Marginean a spus:

Recomand Baile Sarate Ocna-Mures!

Poti sa revii, te rog, cu mai multe detalii? Ocna Mures era in planul unei vacante pe care am avut-o la inceputul lunii septembrie dar am renuntat din cauza prognozei meteo nefavorabile din acea perioada.

Link spre comentariu

Cei la care le-am recomandat au fost foarte incantati. Ofera servicii complete ca prin Ungaria. Momentan au cam 2000 de clienti pe zi, iar capacitatea este pana in 1000. Se poate lua masa in interior, sunt bazine cu apa calda, rece si sarate. Cazarea in oras este in "floare'' la particulari. Eu am casa parinteasca la 3 kilometri de bai si tot renovez la ea de 4 luni ca sa merg acolo cu prietenii (evident fara bani). Mai am vreo 1-2 luni si este gata.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
La 07.12.2023 la 1:05, Tzap a spus:

Salut. Ceva recomandari intr-o zona de munte unde se poate ajunge si cu trenul si exista cazari la preturi decente cu optiunea de plata card de vacanta Edenred ?

Buna

Toplita.Piscina acoperita,apa mezotermala.Preturi mici.

Cu trenul nu am fost de mult.

Pensiuni pe net,sunt multe.Am fost cu cardul de vacanta al sotiei,lucreaza in invatamant.

Spor

Alex

Link spre comentariu
23 hours ago, Atlas nou said:

Buna

Toplita.Piscina acoperita,apa mezotermala.Preturi mici.

Cu trenul nu am fost de mult.

Pensiuni pe net,sunt multe.Am fost cu cardul de vacanta al sotiei,lucreaza in invatamant.

Spor

Alex

Multumesc pentru sfat, il voi lua in considerare pentru anul viitor.

Ramane valabila totusi intrebarea pentru locatii ceva mai aproape de Bucuresti si neaparat unde pot ajunge cu trenul ( fara sa intru in detalii, sunt mai multe motive ). Si bineinteles cu card de vacanta.

Mai astept idei, multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări