Marian Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Inversarea pinilor la senzor trebuie evitata, in cel mai bun caz nu functioneaza, in cel mai rau caz se lasa cu fum. Link spre comentariu
validae Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 În cel mai rău caz poți înlocui conectica originală a senzorului cu un Jack miniatură stereo.Se găsesc pe toate drumurile, iar confundarea mufei mamă de cineva cu o mufă de cască nu ar avea niciun risc pentru montajul intern. Link spre comentariu
icar Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Astea nu ar merge https://www.sierra.ro/Conector-Servo-mama-cu-cablu-(d-0-64)-30-cm-p4119p.html https://www.sierra.ro/Prelungitor-cablu-servo-(d-0-64)-10-cm-p2889p.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Daca are acces la ambele parti care trebuie conectate, ia orice pereche de conectori cu 3 terminale si un oarece poka yoke. (antiprost se zice pe santier, fara vreo referire la persoane) Link spre comentariu
diamant Postat Martie 20, 2017 Autor Partajează Postat Martie 20, 2017 Preferam senzorul de pe ali deoarece are plasticul ala protector peste, dar vine peste o luna... Link spre comentariu
manolo Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Mai repede de aici http://phoenixmodels.ro/ro/incarcatoare/5108-senzor-temperatura-incarcatoare.html dar alti bani. Link spre comentariu
diamant Postat Martie 20, 2017 Autor Partajează Postat Martie 20, 2017 Am gasit de toate. Am cumparat suport accu de 2 si 4 buc, mufa cu cablu si lm 35 .Totul m-a costat 35 lei si distractia incepe. Link spre comentariu
diamant Postat Martie 20, 2017 Autor Partajează Postat Martie 20, 2017 Am lipit si testat si toate merg perfect.Multumesc colegilor pentru ajutor .Se poate inchide. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Dar nu dai detalii de unde ai gasit? Poate mai cauta si altii........... Link spre comentariu
diamant Postat Martie 20, 2017 Autor Partajează Postat Martie 20, 2017 (editat) Corect: La conex pe maica domnului am gasit LM35 la 6 lei, de pe olx am luat bacuri pentru 18650,cand m-am intalnit cu vanzatorul m-am plans de mufa, a zis ca are el si mi-o da fara bani.La celalalt capat are o mufa mai mica in care a intrat perfect senzorul cu trei picioare.Avantajul este ca pot schimba senzorul foarte simplu in caz ca se intampla ceva. Cica este cablu de rc de la servomotoare. Acum am conectat la calculator acest charger si monitorizez un ciclu spre a determina exact capacitatea ramasa a fiecarui element. Ma incanta ca are cate un sunet(diferit) pentru orice actiune . Editat Martie 20, 2017 de diamant Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Cablul RC de servomotor nu are catarea aia. Indiferent de fabricant. Iar conectarea inversa a mufei nu are nici un efect asupra servoului, ESC-ului sau a Rx-ului. D-aia nici nu e necesara catarea. In aplicatia ta era normal sa aiba catarea, chiar daca prima ta poza nu arata toate firele. LE: Vad poze pe net cu catare, probabil servouri mai vechi, caci Futaba de le am nu au catare. Nici Hitec sau Turnigy. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum