blue36 Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 (editat) Stimati colegi, am nevoie de sfaturi si o schema a sistemului respectiv. Tensiunea de alimentare pe finalii TAS5624, este de 35V, sunt prezente tensiunile de 3,3V si 12V. Problema, cu conectorul de pe placa de baza catre amplificator, conectat, sistemul nu pleaca din stand-by, coolerul primeste doar un soc, tensiunea de alimentare sare la 25V si apoi pica. Daca scot respectivul conector, sistemul merge perfect, tensiunea de alimentare a amplificatorului se pastreaza. Sistemul are 4 finali TAS5624, am taiat alimentarea acestora pe placa amplificatorului, defectul se mentine, deci nu ar fi vorba de o problema a sursei pe partea de 35V. Gasim o schema pe undeva? Multumesc! Editat Martie 19, 2017 de blue36 Link spre comentariu
buleu_alexandru Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Salut Se gaseste pe eb.y la un vanzator de incredere (conform calificativelor - 100% OK). Costa 8 dolari. Cand faci comanda trebuie sa specifici modelul aparatului. Zice ca in max 24 de ore vei primi un link pentru a downloada manualul service. Nu am mai cumparat de la respectivul, dar 24 de ore cred ca este o oarecare exagerare pentru a acoperi toate situatiile. Cel mai probabil in max 10 - 15 ore vei primi link-ul (in functie de fusul orar al vanzatorului si ora la care faci comanda). El este din Olanda. Anuntul il gasesti cautand: LG Home Theater Cinema, Soundbar or Blu-Ray player Service Manual Link spre comentariu
blue36 Postat Martie 19, 2017 Autor Partajează Postat Martie 19, 2017 Multam, este si asta o varianta! Link spre comentariu
buleu_alexandru Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 (editat) Am uitat sa mentionez faptul ca am verificat si modelul cautat de tine este in lista acelui anunt. Deci, zic eu, nu ar trebui sa ai probleme in a cumpara acest manual service. Acum am citit mai atent si am vazut ca scrie asta: After payment, please specify which manual you would like to receive. You can do this in the remarks section with your Paypal payment OR just send us an email. Poti intreba ce informatii contine manualul service inainte de a cumpara. If you want to know the exact contents of your service manual please contact us via Ebay mail and we will provide you with anything you need! Totusi, daca nu iti permite timpul sa astepti raspunsul lor si abia apoi sa il cumperi, poate ca merita sa risti sa il cumperi direct cu speranta ca va contine si schemele. Are toate calificativele pozitive (192), deci tind sa cred ca ceea ce ofera este si de calitate. Editat Martie 19, 2017 de buleu_alexandru 1 Link spre comentariu
ion_vasile Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Pune o adresa de mail. 1 Link spre comentariu
blue36 Postat Martie 20, 2017 Autor Partajează Postat Martie 20, 2017 Aveti mail in PM. Multumesc! Link spre comentariu
ion_vasile Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Am trimis. Scuze pentru intarziere [intru destul de rar pe forum]. 2 Link spre comentariu
blue36 Postat Martie 20, 2017 Autor Partajează Postat Martie 20, 2017 Este extraordinar materialul. Multumesc foarte mult! Cu stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum