Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reconditionare/restaurare telefon militar de campanie Vestitorul

viopa

Postări Recomandate

Multumesc.

Carcasele au fost dotate cu 4 picioare din cauciuc. Din pacate aceasta nu le are pe toate , iar cat are sunt roase si scoapte de vreme.

Are cineva ceva asemanator?

post-183378-0-63462700-1500168750_thumb.jpg

post-183378-0-43173100-1500168784_thumb.jpg

Link spre comentariu

Buna dimineata,

Frumoasa realizare :aplauze .

Am sa caut in cutiile mele cu vechituri poate gasesc picoarele de cauciuc de care aveti nevoie. Daca nu le gasesc voi intreba la uzina Electromagnetica daca mai au cumva pe stoc asemenea picioare de cauciuc. Uzina Electromagnetica chiar mai exista si mai are productie in domeniul electrotehnic.

Cu stima,

Editat de AFCtin
Link spre comentariu

AFCtin ... mii de mulţumiri...

dumitrache_s ... mulţumesc frumos dar sunt prea mari...

Aproximativ ar trebui pentru diametrul mare 22 mm, diametrul mic 18 mm şi înălţimea 10 mm.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara,

Din pacate nu mai am picioarele de cauciuc asemanatoare cu cele de la telefon. Nici fostii colegi de la Electromagnetica n-au mai folosit de mult astfel de picioare.

PS Multumesc colegului care a gasit pe net picioare de cauciuc. Pentru ce am nevoie eu sunt ff bune

Cu stima,

Link spre comentariu

Miiiiii... de mulumiri pentru colegul briobit pentru informaţia valoroasă... Nici nu m-am gândit că respectiva firmă comercializează aşa ceva deşi am cumpărat multe de la ei...

viopa, mi-ar trebui o fotografie la scară cu imaginile schemelor din telefonul Vestitorul... ar fi de mare ajutor...

Am ataşat o fotografie (WW1 - WW2 ?) în care se pot vedea şi telefoane asemănătoare cu Vestitorul (care, iniţial era Standard...), poate comentaţi şi voi...

post-175977-0-80357600-1501130105_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări