viopa Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Un membru al acestui forum a zis ca o carcasa de la radio Bicaz nu mai poate fi reparata. Si totusi, eu sunt de alta parere. Deocamdata carcasa este in aceasta stare. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Nu exista "nu se poate" . Totul depinde de vointa, pasiunea si timpul pe care restauratorul e dispus sa-l aloce unei lucrari. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Cred ca ai uitat ceva...fonduri alocate pt asemenea lucrare. Link spre comentariu
dany_cta Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Nu crezi ca este de 10 ori mai usor sa o reconstruiesti decat sa o repari la starea in care este acum ? 1 Link spre comentariu
viopa Postat Martie 20, 2017 Autor Partajează Postat Martie 20, 2017 (editat) Nu crezi ca este de 10 ori mai usor sa o reconstruiesti decat sa o repari la starea in care este acum ? Nu, pentru ca trebuie facut calapod. Se cheltuie si ceva fonduri, mai mult timpul alocat lucrarii. Editat Martie 20, 2017 de viopa Link spre comentariu
radianr Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Nu crezi ca este de 10 ori mai usor sa o reconstruiesti decat sa o repari la starea in care este acum ? ...dar nu mai este originala... Link spre comentariu
viopa Postat Aprilie 9, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Si am trecut la pus "bigudiuri" pe o parte. Link spre comentariu
viopa Postat Aprilie 10, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Alta poza cu "bigudeala:. Link spre comentariu
viopa Postat Aprilie 13, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Gata cu aceasta parte .A urmat panoul frontal. Link spre comentariu
Singureu Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Buna seara, pentru a lipi din nou placile de placaj si furnir ce clei sau adeziv folositi? Link spre comentariu
viopa Postat Aprilie 19, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Aracet.Pe acest forum sunt cateva topicuri in care se arata cum si ce materiale se folosesc in reparatia carcaselor/casetelor de la aparatele radio.Totul este sa alocam ceva timp pentru citirea lor. Link spre comentariu
viopa Postat Aprilie 24, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2017 La panoul de sus ii lipsesc doua straturi din compozitie, din care unul este cu furnir.Primul strat l-am lipit, urmeaza furnirul. Link spre comentariu
viopa Postat August 28, 2017 Autor Partajează Postat August 28, 2017 Sa continuam activitatea. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum